Esmalts art铆stics al foc sobre metalls

  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image

Professor/a: N煤ria L贸pez-Ribalta   (esmalt@gmail.com)


Important: abans de formalitzar el pagament, l'alumne haurà de contactar via email amb el professor del monogràfic per entrevista prèvia d'admissió.

L'esmalt al foc sobre metalls és un procediment pictòric d'aplicació de vidre en pols sobre metalls adients i que en ésser sotmès a alta temperatura, en forns, s'adhereix perfectament a les superfícies de base amb uns colors vius i perennes per a acolorir metalls , aplicable a la joieria i a grans superfícies , per crear objectes i murals.
Les tècniques d'aplicació són diverses i els resultats vistosos, fruit d'un procediment apassionant i sempre sorpresiu, alhora que addictiu.
En aquest curs es pretén per una banda introduir a l'esmaltat i /o donar eines noves i creativitat als  professionals, dissenyadors o artistes (joieria/objecte /art) que vulguin descobrir les multiples possibilitats d'aplicació i resultats d'aquesta vessant de les arts del foc.

Destinataris:  Curs breu destinat principalemt a persones amb coneixements previs de l'especialitat i que vulguin fer una investigació personal o ampliar coneixements o aplicacions.
En el segon semestre es preveu continuÍtat en un nivell superior.Millor entrevistar-se prèviament amb la professora per concretar els objectius i les possibilitats. En cas d'interessats en iniciació a l'esmalt cal comunicar-ho per veure si es pot o no formar un grup suficient.

Durada: SEMESTRALS. SEGON SEMESTRE DEL 16/01/2019 AL 15/05/2019

Total hores: 140h

Hores setmanals: 10

Horari:

Dimecres de 16:30h a 21h

Divendres de 16:30h a 21h


Màxim nº d’alumnes: 8

Mínim nº d’alumnes: 2

Seu:  Sant Andreu

Aula prevista:  II-6


Procés per a la matricula on-line  
1.    Omplir les dades de la sol·licitud de matrícula online.
2.    Imprimir la sol·licitud amb les cartes de pagament.
3.    Concertar una entrevista per correu electrònic amb el professor del monogràfic, per l'acceptació en el curs. Per formalitzar la matricula, la sol.licitud ha d'estar signada pel professorat que confirma l'acceptació.
4.    Efectuar el pagament del curs monogràfic mitjançant la carta de pagament que es genera en la mateixa sol·licitud de matrícula.
5.    Lliurar la sol·licitud amb la documentació que es demana a la secretaria de l'Escola c / Ciutat de Balaguer, 17 de dilluns a divendres de 11:00 a 13:00 hores . Dimarts de 16:00 a 18:00 hores

*Molt important: No es considerarà formalitzada la matricula fins que l'alumnat no hagi lliurat tota la documentació presencialment a secretaria del centre.
 
Termini per portar la documentació a secretaria del centre: del 8 de gener al 11 de gener del 2019

Matrícula "online"  (Fora de pla莽.)

(El material i utillatge general d'esmaltar es troba al taller. L'alumne cal que aporti el metall de base, generalment coure i si ho desitja plata. A mes de l'utillatge personal que s'indicar脿.)


Les classes s’imparteixen en català, però alternativament es pot emprar francès, anglès, italià o castellà.

Núria López-Ribalta, especialista d’aquesta tècnica, reconeguda internacionalment. És Dra en Belles Arts, Llicenciada en Història de l’art i Graduada en Esmalts al foc sobre metalls a Llotja.
Professora de l’especialitat  des de 1978 en aquest Centre. Te taller propi i es co-autora de publicacions especialitzades i del manual tècnic de la col·leció “Artes I Oficiós” de Parramon Edicions.
Imparteix cursos i conferencies a l’estranger i realitza i organitza exposicions nacionals i internacionals, havent rebut diversos guardons.