Enquadernació

  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image

Professor/a: Maria Lucas   (mlucas2@xtec.cat)


Important: abans de formalitzar el pagament, l'alumne haurà de contactar via email amb el professor del monogràfic per entrevista prèvia d'admissió.

 

 

El monogràfic d`enquadernació està pensat per a creadors, que, sense coneixements de la tècnica, vulguin desenvolupar un projecte a partir d`una idea inicial. En el taller se ensenyarà als alumnes les tècniques necessàries per desenvolupar el seu projecte concret i a partir de aquest coneixement bàsic, poder desenvolupar la seva proposta. Aquesta proposta inicial, tindrà com la seva culminació en unes obres molt individualitzades , ja que la atenció cap als alumnes es personalitzada.

(www.artsllibre.org)

 

 

Destinataris: Qualsevol persona interessada, preferentment alumnes de belles Arts, dissenyadores gràfics, fotògrafs, estudiantes d`art..etc

Durada: SEMESTRALS. SEGON SEMESTRE DEL 22/01/2020 AL 22/05/2020

Total hores: 100h

Hores setmanals: 9,5

Horari:

Dimarts de 15:00h a 21:00h

Dimecres de 15:00h a 18:30h


Màxim nº d’alumnes: 5

Mínim nº d’alumnes: 0

Seu:  Sant Andreu

Aula prevista:  NAV IV AULA 6 TALLER ENQUADERNACIÓ


Procés per a la matricula on-line  
1.    Omplir les dades de la sol·licitud de matrícula online.
2.    Imprimir la sol·licitud amb les cartes de pagament.
3.    Concertar una entrevista per correu electrònic amb el professor del monogràfic, per l'acceptació en el curs. Per formalitzar la matricula, la sol.licitud ha d'estar signada pel professorat que confirma l'acceptació.
4.    Efectuar el pagament del curs monogràfic mitjançant la carta de pagament que es genera en la mateixa sol·licitud de matrícula.
5.    Lliurar la sol·licitud amb la documentació que es demana a la secretaria de l'Escola c / Ciutat de Balaguer, 17 de dilluns a divendres de 11:00 a 13:00 hores . Dimarts de 16:00 a 18:00 hores

*Molt important: No es considerarà formalitzada la matricula fins que l'alumnat no hagi lliurat tota la documentació presencialment a secretaria del centre.
 
Termini per portar la documentació a secretaria del centre: del 8 de gener al 16 de gener del 2020

Matrícula "online"  (Fora de plaç.)

(*) Aquest curs té una despesa de 100.00 € per alumne matriculat en concepte de material propi de l'especialitat.

(Aquest monográfic e un cost de material de 100 euros que es per material fungible : coles , fils ,capçades , pelicula de daurat i manteniment de maquinaria.)