Modelat d'escuma de poliuretà, motlle de fibra de vidre i reproducció de resina

  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image

Professor/a: Josep M. Vilella i Enric Sanitjas   (jvilella@xtec.cat, esanitja@xtec.cat)


Important: abans de formalitzar el pagament, l'alumne haurà de contactar via email amb el professor del monogràfic per entrevista prèvia d'admissió.

Aquest monogràfic, que és totalment pràctic, és un introducció al modelat d'escuma de poliuretà, a la realització de motlles rígids de resina de polièster i fibra de vidre, i a la posterior realització de còpies en resina.
Si bé les activitats es faran a partir de les propostes del professorat, es pot estudiar la viabilitat de realitzar propostes personals.

Destinataris: Es un tipus de formació complementària per a estudiants d'art i disseny, així com per artesans, restauradors i en general per a totes aquelles persones que estiguin interessades en aquestes tècniques. No cal una formació específica en tractar-se d'un curs d'introducció.

Durada: SEMESTRALS. SEGON SEMESTRE DEL 14/01/2019 AL 12/04/2019

Total hores: 125h

Hores setmanals: 11

Horari:

Dilluns de 18h a 21h

Dimarts de 15h a 17h

Dimecres de 15h a 19h

Divendres de 16h a 20h


Màxim nº d’alumnes: 10

Mínim nº d’alumnes: 2

Seu:  Sant Gervasi


Procés per a la matricula on-line  
1.    Omplir les dades de la sol·licitud de matrícula online.
2.    Imprimir la sol·licitud amb les cartes de pagament.
3.    Concertar una entrevista per correu electrònic amb el professor del monogràfic, per l'acceptació en el curs. Per formalitzar la matricula, la sol.licitud ha d'estar signada pel professorat que confirma l'acceptació.
4.    Efectuar el pagament del curs monogràfic mitjançant la carta de pagament que es genera en la mateixa sol·licitud de matrícula.
5.    Lliurar la sol·licitud amb la documentació que es demana a la secretaria de l'Escola c / Ciutat de Balaguer, 17 de dilluns a divendres de 11:00 a 13:00 hores . Dimarts de 16:00 a 18:00 hores

*Molt important: No es considerarà formalitzada la matricula fins que l'alumnat no hagi lliurat tota la documentació presencialment a secretaria del centre.
 
Termini per portar la documentació a secretaria del centre: del 8 de gener al 11 de gener del 2019

Matrícula "online"  (Fora de plaç.)

(Una petita part del material fungible correrà per compte de l'alumne. La resta, així com les eines i màquines, aniran a càrrec de l'escola.)