Convenis de colaboració

Acord de col·laboració amb el districte de Sarrià/Sant GervasiS'ha signat, a la seu del districte de Sarrià/ Sant Gervasi, l'acord de col·laboració entre el Districte i  la nostra escola.

Hi ha estat present el Regidor de Districte i  de l'Ajuntament de Barcelona Sr. Daniel Mòdol. El Director del Centre, Magí Franquesa, la professora Noemí Claveria i el tècnic del Districte Gabriel Barbeta.

http://ajuntament.barcelona.cat/sarria-santgervasi/ca/noticia/el-districte-signa-un-conveni-de-collaboracize-amb-lescola-llotja


 

Acord de col·laboració amb el Congrès Internacional de Ceràmica.Llotja  va col·laborar activament durant la realització del Congrés Internacional de Ceràmica que va tenir lloc a Barcelona durant el mes de setembre de 2016. A la Sala d’exposicions: Nau U de la Seu de Sant Andreu es va presentar l’exposició: Present i futur de la ceràmica contemporània a Catalunya

que va tenir molts visitants.

A més alumnat i professorat de Llotja va visitar les diferents exposicions sobre ceràmica que es van organitzar a Barcelona durant aquest congrés i va  assistir a les conferencies, i altres activitats, que es van organitzar.


 

Acord de col·laboració amb el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts

Llotja ha signat un acord de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya. Totes dues institucions tenim activitats professionals comuns que poden nodrir-se positivament per la col·laboració conjunta.

Volem també afavorir els intercanvis de comunicació i potenciar la unió de totes dues institucions per tal de potenciar la difusió de les activitats de cadascuna.

Un dels primers fruits que ha donat aquest conveni de col·laboració ha estat la realització d’una exposició de membres del col·legi a la Nau U de Llotja.

Per tal de difondre l’activitat del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts us convidem a visitar la seva pàgina web a on podreu consultar entre altres activitats els cursos de formació que organitzen.

http://www.colbacat.cat/


 

Acord de col·laboració amb el Consorci per a la normalització Lingüística.Al juny de 2014 Llotja va subscriure un acord de col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística. Com a fruit d’aquest acord l’alumnat d’il·lustració ha realitzat les seves pràctiques d’empresa il·lustrant frases fetes del català per al concurs: Si l’encertes l’endevines organitzat pel CNL amb col·laboració amb l’Eix comercial de Sant Andreu. Les il·lustracions es fan exposar als aparadors de  les botigues durant el mes de març de 2015.

El curs 2016-2017, el Departament d’il·lustració de Llotja tornarà a col·laborar amb el CNL per tal d’il·lustrar dites del català.