Llotja present a la Fira de Bolonya

Image

Del 3 al 6 d’abril de 2017 s’ha celebra a Bolonya la Fira del Llibre Infantil i Juvenil.

Catalunya i les Illes Balears han estat els  convidats d’honor.  L’Institut Ramon Llull ha organitzat per aquest motiu diverses exposicions a la Fira. En una d’elles titulada:  Sharing a Future, s’han seleccionats 42 il·lustradors catalans. Set d’aquest il·lustradors catalans s’han format a Llotja a l’especialitat d’il·lustració. Aquets  exalumnes són:  Màriam Ben-Arab, Zuzanna Celej, Mercè Galí, Maria Girón, Mercè López, Roger Olmos i Jordi Vila.

Aquesta exposició es va dissenyar42 hamaques, cadascuna d’elles dedicada a un il·lustrador. La idea era que els visitants poguessin descansar metre llegien els llibres publicats per aquests il·lustradors, també exposats a l’estand.

Llotja també ha participat a l’exposició organitzada per totes les escoles de Catalunya que imparteixen estudis d’il·lustració. En aquesta exposició titulada: "En trànsit",  cada escola presentava un projecte integrat que s’ha mostrat mitjançant panells. El projecte presentat per Llotja ha estat el de l’exalumna Laia Domènech, un conte il·lustrat per nens titulat: “La Pastanaga”.

A la Fira de Bolonya van viatjar un grup d’alumnes de segon del Cicle Superior d’Il·lustració de Llotja.