Digna Gros finalista del concurs Freudenberg Contest

Image

L'alumna Digna Gros d'ESDAP Catalunya va ser finalista en el concurs Freudenberg Contest, participant en la defensa d'un projecte de moda davant d'un jurat a Verona i en la mostra de tots els projectes participants en una desfilada final.

La competició "Fashioning Sustainability" organitzada per Freudenberg Performance Materials va reunir joves dissenyadors amb talent de 25 escoles europees de disseny i moda, desenvolupant models creatius basats en la sostenibilitat.

L'alumna Digna Gros d'ESDAP Catalunya va participar en l'esdeveniment que va tenir lloc a la ciutat italiana de Verona juntament amb estudiants d'Itàlia, França, Espanya, Alemanya, Regne Unit i Polònia, davant un jurat internacional expert en la indústria de la moda i la indumentària esportiva, i també en la mostra de tots els projectes participants en una desfilada final.

Uli Scherbel, director general de Freudenberg Performance Materials Apparel, va explicar que l'origen d'aquesta competició europea era per mostrar la importància de la sostenibilitat com a motor de la innovació, a partir de desenvolupar idees creatives per a la moda sostenible.