Montse Noguera al Selected'18 European inspiration

La professora Montse Noguera va impartir un workshop a l'event SELECTED'18. European Inspiration el passat 16 de noviembre.

El workshop "Metodologías vectoriales. Del trazo digital a ediciones singulares" va mostrar diverses possibilitats d'integrar els processos vectorials en un context més ampli d'investigació artística i va exposar alguns llibres de Montse Noguera que recullen aquestes investigacions en diferents formats d’edició singular.

Els projectes explicats, basats en el joc de la combinatòria i la recreació gràfica, mostraven les capacitats d'expressió gràfica i artística de l'espai vectorial. Algun dels projectes era creat en el marc del Màster de producció i investigació artística de la Universitat de Belles Arts. En el workshop s'enfocà l'explicació des de l'ús d'aquest medi com a suport a la producció d'art.

Els llibres exposats en el workshop són creats i impresos un a un per Montse Noguera en el seu estudi taller, esdevenen llibres per col·leccionista i per escoles d'art i disseny doncs donen visibilitat als processos de creació formant part de la mateixa obra.

El conjunt de l'obra que es mostrà en el workshop és un exemple d'integració del medi vectorial en els processos formals per l'art, i molt especialment un model de sensibilització de la tecnologia.

Montse Noguera