Aules-taller d'Estiu

  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image

AULES-TALLER D'ESTIU A LLOTJA

Cursos d'estiu ( juliol 2016)
LLotja oberta Aules-Taller


Matrícula: Trobaràs el link “Matrícula online” a la informació de cada taller per a matricular-te. Durant el procés seguir les instruccions fins generar el PDF. Això crearà el document de la teva inscripció que rebràs per e-mail.

OBERT FINS el 28 de juny

 REF: SA01
Dibuixar l'invisible


Apropar l’alumnat a les estratègies per tal d’insertar-se en el món professional a través de l’afirmació més conceptual del  propi estil. Aprendre a explicar amb la imatge més del que veiem. Aprofundir en la possible representació del perfil psicològic, en els sentiments i en les emocions dels personatges de les il·lustracions. Aprendre també a crear ambients i sensacions . Com diu Roger: “Saber rascar el que hi ha sota de cada història i aconseguir mostrar, filtrant a través del nostre imaginari, tot allò que no se’ns explica, creant un univers propi personal que anirà evolucionant al llarg de la nostra vida; perquè això, l’amor per la il·lustració, no s’acaba mai”.
Mitjançant la reflexió crítica sobre la pròpia imatge vol transmetre la seva experiència com a il·lustrador,  un cop finalitzats els seus estudis a Llotja. Bàsicament vol explicar, què es el que ha aprés a partir de la seva inserció en el món de la il·lustració professional, de la seva col·laboració amb diferents editorials i de la seva participació en fires i altres esdeveniments arreu del món.

http://rogerolmos.blogspot.com.es/


Destinataris: Alumnat i ex-alumnat del CFGS d’il·lustració de Llotja i tot aquell que vulgui aprendre més sobre els aspectes més simbòlics de la il·lustració figurativa.

Professor/sRoger Olmos

CV

Matrícula "online"  (Fora de plaç.)

Durada: del 27 de juny al 7 de juliol | 24h.
Horari: de 18 a 21 hores

Seu: Sant Andreu
Aula prevista: Il·lustració
Preu: 190.00 €


 

REF: SA02
Ésto no es una Selfie


Experimentar des de la mirada/mirall de l’altre, les diferents identitats del jo dins l’era digital, amb l’objectiu de desenvolupar una obra d’art efímer en formato performance. Crear espais de llibertat creativa. Viure una experiència de l’art a través de l’acció i la creació permanent. 
Reflexionar sobre la identitat individual i col·lectiva mitjançant les noves tecnologies. 
Indagar dins els límits del cos como a medi d’expressió artística. Ampliar l’ús de les noves tecnologies adaptades a continguts artístics. Motivar a través de l’experimentació i el coneixement de sí mateixos. Traspassar els estereotips marcats pels mass media. Orientar als alumnes en el seu desenvolupament personal i artístic.

Activitats proposades:
Es treballaran amb accions suggerides, objectes i eines bàsiques de la performance, la improvisació, el selfie, el retrat i la presència.


Destinataris: a tots els alumnes i professors  interessats en desenvolupar la seva creativitat.

Professor/sLaura Celada

CV  |  Programació

Matrícula "online"  (Fora de plaç.)

Durada: del 4 al 8 de Juliol | 25h.
Horari: de 9 a 14h.

Seu: Sant Andreu
Preu: 190.00 €


 

REF: SA03
Serigrafia pràctica


L'objectiu del curs és establir unes bases concretes i certes sobre el funcionament de la tècnica serigràfica. Actualment la Tècnica Serigràfica està vivint un moment de canvi i millora, ja que aconsegueix resultats plàstics i estètics espectaculars, molt allunyats del que pot oferir la tecnologia d'impressió digital.

http://www.joseptobella.com/


Destinataris: Aquest curs està orientat a artistes amb o sense nocions de serigrafia que tinguin interès en conèixer bé totes les possibilitats que aquesta tècnica els ofereix actualment. L'estructura bàsicament pràctica del curs,  permet que tots els alumnes puguin seguir-lo segons sigui el seu nivell. Qui tingui nocions prèvies podrà aprofundir en la tècnica i qui no coneix la serigrafia podrà fer els seus primers treballs amb aquesta tècnica.

Professor/sJosep Tobella

CV | programació

Matrícula "online"  (Fora de plaç.)

Durada: del 4 al 12 de juliol | 25h.
Horari: de 10 a 14h.

Seu: Sant Andreu
Aula prevista: taller de serigrafia
Preu: 190.00 €
Material estimat per alumne: 40.00€ 


 

REF: SA04
Acid etching on glass


L'objectiu del curs és tenir una experiència de tractament del vidre i les seves tècniques d’acabats. Aquest ofereix una àmplia gamma de possibilitats per a l’obra d'art amb vidre o afins , com l’esmalt. El curs és accessible a tots els nivells d'habilitat i els resultats es basen totalment en els esforços que es realitzin. Els dissenys i dibuixos s'apliquen amb plantilles sobre la superfície de vidre en diverses maneres, que s’ensenyaran al llarg del programa. Aquests inclouen tant tècniques d'elaboració tradicionals de la plantilla com fetes a tall per ordinador. Les plantilles s'apliquen al vidre i amb derivat de l’àcid fluorhídric es graven de forma permanent a la superfície, deixant una forma opaca del disseny aplicat. Hi ha nombroses maneres de fer plantilles i 'barreres protectores” amb diferents materials que s’experimentaran durant aquest programa. Per aconseguir mes detalls, addicionalment  es pot utilitzar una combinació de papers abrasius i eines de gravat, amb les quals  s’amplia el potencial de resultats imaginatius. Conegut el sistema de treball també pot ser utilitzat en altres disciplines com l'escultura, mosaic de vidre amb plom, esmalt al foc sobre metalls, cristalleria, vidre de finestra o mirall, vitralls emplomats etc...

Destinataris: Alumnat en general i persones interessades en les arts del vidre.

Professor/sDavid Holden

CV  |  Programació

Matrícula "online"  (Fora de plaç.)

Durada: del 4 al 14 de juliol | 25h.
Horari: de 10 a 13h.

Seu: Sant Andreu
Preu: 190.00 €
Material estimat per alumne: 25.00€ 


 

REF: SA05
Mosaic Art


This course offers you the opportunity to learn the age old rules and techniques of mosaic making.  It will provide  background looking briefly at a range of styles used across the world in ancient and modern times.  It will also offer extensive practice of the Direct and Indirect methods of mosaic making, using a range of media (tesserae) and tools, all of which will be provided.  During the programme participants will be introduced to the techniques of creating movement in mosaic, such as we see in the mosaics in Venice, Ravenna and Istanbul with supporting terminology;  You will learn how to consider mosaic for future work, how to decide which technique is best for projects and how to select the appropriate tools and materials.

Destinataris: alumnat i ex-alumnat del CFGS d’il·lustració de Llotja i tot aquell que vulgui aprendre més sobre els aspectes més simbòlics de la il·lustració figurativa.

Professor/sGeraldine Cooper

CV

Matrícula "online"  (Fora de plaç.)

Durada: del 4 al 14 de juliol | 25h.
Horari: de 10 a 13h.

Seu: Sant Andreu
Aula prevista: Taller de mosaic Arts del mur
Preu: 190.00 €
Material estimat per alumne: 35.00€ 


 

REF: SA06
La veu i el cos com a instrument de comunicació i alliberació d'emocions


Donar eines vocals al professorat, ensenyar tècniques de desbloqueig físic i emocional que pugui aplicar d’una manera efectiva en el seu dia a dia.
Per qualsevol docent avui en dia ensenyar es un repte, i que l’alumne estigui atent un altre. El cos i la veu es desgasta i no sempre tenim sensació de connectar amb els alumnes.
En aquest curs es treballarà la veu i el cos, es desbloquejaran les emocions i aprendrem a relacionar nos d’una manera molt mes física , aprendrem a alliberar l’estrès i canalitzar-lo.
Tindrem eines físiques i concretes  per poder trobar nos be.

www.emcia.net

Activitats proposades:
Treball de cos y veu  ( es treballarà amb el joc, relaxació, improvisació, expressió verbal i física, treball grupal i en parelles).

Destinataris: alumnat i ex-alumnat del CFGS d’il·lustració de Llotja i tot aquell que vulgui aprendre més sobre els aspectes més simbòlics de la il·lustració figurativa.

Professor/sMontse Franco

CV

Matrícula "online"  (Fora de plaç.)

Durada: del 4 al 19 de juliol | 25h.
Horari: de 11 a 13h.

Seu: Sant Andreu
Preu: 190.00 €


 

REF: OL07
Dibuix i pintura amb photoshop


Curs adreçat als  artistes plàstics que estiguin interessats a aprendre a dibuixar i pintar amb ordinadors i tabletes per a la seva pràctica artística. Aprendrem a utilitzar les principals tècniques de pintura i dibuix amb els programa Adobe Photoshop amb exercicis pràctics, on s'aprofitarà el millor de les tècniques digitals .

Destinataris: Il·lustradors, artistes plàstics, dibuixants de còmic, dissenyadors gràfics, dissenyadors de moda, dibuixants en general.

Professor/sSergi Mariñosa

CV | Programació

Matrícula "online"  (Fora de plaç.)

Durada: del 1 al 14 de juliol | 30h.
Horari: 3 hores

Seu: on-line
Aula prevista: on line
Preu: 190.00 €