Esmalts art铆stics al foc sobre metalls

  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image

Professor/a: N煤ria L贸pez-Ribalta   (esmalt@gmail.com)


Important: abans de formalitzar el pagament, l'alumne haurà de contactar via email amb el professor del monogràfic per entrevista prèvia d'admissió.

L'esmalt al foc sobre metalls és un procediment pictòric d'aplicació de vidre en pols sobre metalls adients i que en ésser sotmès a alta temperatura, en forns, s'adhereix perfectament a les superfícies de base amb uns colors vius i perennes per a acolorir metalls , aplicable a la joieria i a grans superfícies , per crear objectes i murals.
Les tècniques d'aplicació són diverses i els resultats vistosos, fruit d'un procediment apassionant i sempre sorpresiu, alhora que addictiu.
En aquest curs es pretén donar eines noves i creativitat als  professionals, dissenyadors o artistes (joieria/objecte /art) que vulguin descobrir les multiples possibilitats d'aplicació i resultats d'aquesta vessant de les arts del foc.

Destinataris:  Curs breu destinat  a persones amb coneixements previs de l'especialitat i que vulguin fer una investigació personal o ampliar coneixements o aplicacions.
Millor entrevistar-se prèviament amb la professora per concretar els objectius i les possibilitats.

Durada: SEMESTRALS. SEGON SEMESTRE DEL 23/01/2020 AL 22/05/2020

Total hores: 133h

Hores setmanals: 8

Horari:

Dijous de 16:00h a 21:00h

Divendres de 16:00h a 19:00h


Màxim nº d’alumnes: 8

Mínim nº d’alumnes: 2

Seu:  Sant Andreu

Aula prevista:  II-6


Matrícula "online"  (Fora de pla莽.)

(El material i utillatge general d'esmaltar es troba al taller. L'alumne cal que aporti el metall de base, generalment coure i si ho desitja plata. A mes de l'utillatge personal que s'indicar脿聽.)


Les classes s’imparteixen en català, però alternativament es pot emprar francès, anglès, italià o castellà.

Núria López-Ribalta, especialista d’aquesta tècnica, reconeguda internacionalment. És Dra en Belles Arts, Llicenciada en Història de l’art i Graduada en Esmalts al foc sobre metalls a Llotja.
Professora de l’especialitat  des de 1978 en aquest Centre. Te taller propi i es co-autora de publicacions especialitzades i del manual tècnic de la col·leció “Artes I Oficiós” de Parramon Edicions.
Imparteix cursos i conferencies a l’estranger i realitza i organitza exposicions nacionals i internacionals, havent rebut diversos guardons.