Escultura aplicada al espect谩culo (Sant Andreu) - C.F. Grado superior

Blog Featured Image

Les arts escèniques i les arts de l'escultura són abans ​de res, arts de l'espai, de l'home  i del temps. Aquestes similituds són l'A.D.N del cicle formatiu  de grau superior d'Escultura Aplicada a l'Espectacle.

Aquest cicle forma professionals amb coneixements en l'escultura efímera, muntatges i estructures escèniques, treballs amb 3D, modelat de prótesis, materials,  tecnologia i dibuix, tant tècnic com artístic.

Tots aquests coneixements van destinats a formar professionals que puguin treballar en l'àmbit del teatre, el cinema, l'òpera i les arts del carrer i tanmateix  en les noves propostes experimentals artístiques on l'espai és el protagonista.

Video...

Sede
Sant Andreu

Horario
Tarde

Código
ECB0

“Les arts escèniques i les arts de l’escultura són abans que res, arts de l’espai, de l’home i del temps. Aquestes similituds són l’A.D.N del nou cicle d’Escultura Aplicada a l’Espectacle. Aquest cicle formarà professionals amb coneixements en l’escultura efímera, muntatges i estructures escèniques, treballs amb 3D, modelat de prótesis, materials i tecnologia i dibuix tant tècnic com artístic... Tots aquests coneixements están enfocats a formar professionals que puguin treballar en l’àmbit del teatre, el cinema, l’opera i arts del carrer, com en les noves propostes experimentals artístiques on l’espai és el protagonista”