Revestimientos murales (Sant Andreu) - C.F. Grado medio

Blog Featured Image

El cicle de grau mitjà en Revestiments murals, de la família de les Arts aplicades al mur està orientat a formar professionals creatius en l’àmbit de la intervenció mural en tot tipus de revestiments decoratius, funcionals i estètics en els diferents espais construïts.

S’introdueix a l’alumne en el coneixement de les tècniques i processos tradicionals, el bon ús de les eines i materials així com en  l’aplicació de les noves tecnologies als mètodes de creació, elaboració i reproducció dels revestiments murals tradicionals i actuals.

L’alumne, en finalitzar els seus estudis, pot optar per una sortida professional com a tècnic d’Arts plàstiques i disseny en Revestiments murals o bé, continuar amb els estudis, de la mateixa família professional, del Cicle de grau superior en Arts aplicades al mur, que ofereix també la nostra escola.

1er. Curs:

Dibuix artístic: 100 h.

Dibuix tècnic: 135 h.

Modelatge i buidatge: 125 h.

Taller d’expressió plàstica: 185 h.

Taller de revestiments murals: 265 h.

2on. curs:

Història de la cultura i de l’art: arts aplicades al mur: 105 h.

Dibuix artístic: 125 h.

Taller d’expressió plàstica: 190 h.

Taller de revestiments murals: 260 h.

Formació i orientació laboral: 60 h.

Mòduls impartits en el centre educatiu: 1.550 h.

Fase de pràctiques en empreses, estudis o tallers: 25 h.

Obra final: 25 h.

Total: 1.600 h.

Sede
Sant Andreu

Horario
Mañana

Código
5701

 

L’alumne, en finalitzar els seus estudis, pot optar per una sortida professional com a tècnic d’Arts plàstiques i disseny en Revestiments murals o bé, continuar amb els estudis, de la mateixa família professional, del Cicle de grau Superior en Arts Aplicades al mur.