Avantatges comunitat Llotja

FotoK

 Durant aquest mes d'Octubre en les tenda de l'empresa FotoK es pot accedir a ofertes exclusives en la compra de càmeres Cànon per als alumnes de l'Escola Llotja.
Al seu torn es manté el descompte del 10% presentant el carnet d'estudiant en adquirir accessoris de fotografia i vídeo.

FotoK   http://www.fotok.es 
Ronda Universitat, 25 08007 Barcelona

 


A les botigues de Belles Arts "Barna Art" i "Barna Paper" ofereixen descomptes de fins a un 40% a tots els estudiants de la Llotja. Aprofiteu el gran ventall de productes que hi podeu trobar per tal de crear les vostres millors obres!
Podeu consultar la localització i gran part del catàleg a la seva pàgina web: https://barna-art.com
 


CERCLE ARTÍSTIC

Des d’ara, cada dissabte, d’11.30 a 13.30 h, Sant Lluc obre un espai de pràctica adreçat a menors de 35 anys, sessions de dibuix amb model per només 5 € que ens ofereixem pel nostre alumnat.

 


A les botigues de Belles Arts  "Joan Piera", fan un descompe del 20% presentant el carnet d'estudiant de Llotja. Aquest descompte s'aplica en qualssevol dels materials artístics i a totes les tendes "Joan Piera" de Barcelona.

Es poden consultar les adreces a la seva pàgina web: http://casapiera.com/index.html

 


 

FESTIVAL MORITZ FEED DOG

Del 10 al 13 de març Barcelona acollirà la segona edició de Moritz Feed Dog, el primer certamen d’aquestes característiques que se celebra a Espanya. Mortiz Feed Dog ha nascut amb la voluntat d’oferir una programació en la qual, igual que a l’altre Festival organitzat per Inedit Producciones, Beefeater In-Edit, prevalgui la qualitat cinematogràfica de les obres, des dels continguts a l’estètica. Una iniciativa que se centra en el gènere del documental i l’obra d’autor amb la moda com a temàtica, entenent aquesta disciplina com expressió cultural.

En aquesta línia, el hashtag escollit pel Festival és #lamodaéscultura.

Moritz Feed Dog proposa mostrar al gran públic la riquesa i la complexitat de la moda com a fenomen cultural viu i en transformació i com a reflex de la societat i de la seva història. Un projecte que té com a objectiu donar a conèixer el seu particular univers a través d’obres de provada qualitat cinematogràfica i d’interès tant per a especialistes com per a neòfits. En breu es donarà a conèixer la programació completa així com les extensions i activitats paral·leles.

El Festival ha nascut el 2015, en un context en què la moda ha guanyat un merescut lloc als museus i a les agendes culturals de les principals capitals internacionals. La programació de Moritz Feed Dog -coordinada per Charo Mora- proposa un recorregut per l’univers de la moda que fa palesa la riquesa d’un fenomen que no es pot explicar exclusivament des dels creadors. Tot i que aquests contribueixen a un relat des d’una certa mitologia, sempre fascinant i atractiva. De fet, la moda no es pot entendre sense ells, igual que l’art no es pot explicar sense els pintors o escultors o la literatura sense els novel·listes o poetes, i per això aquesta figura essencial gaudeix de la representació merescuda al certamen.

Una perspectiva que a Moritz Feed Dog comparteix protagonisme amb els fotògrafs –com a testimonis i intèrprets-, els grans noms de la premsa de moda encarregats de comunicar-la al llarg dels segles XX i XXI, el treball de figures que han trobat a la moda un llenguatge amb el qual canalitzar la seva creativitat i amb el qual traduir la seva personalitat, o les posicions crítiques referents al sistema de la moda i al seu futur. Sense oblidar l’ofici, el savoir faire i les seves tècniques ancestrals.

L’episodi de la moda en què l’objecte és el punt de trobada entre la mà, l’estètica i el temps. Per últim, el Festival no donarà l’esquena a la passarel·la més gran del món: la ciutat i els seus carrers, un dels ecosistemes més inspiradors per a la moda dels segles XX i XXI.

L'alumnat de l'Escola obtindrà entrades a 5 € per a totes les sessions mostrant el carnet de l'Escola a les taquilles del cinema.

http://moritz.feeddog.org/

 


 

 

L'escola ha arribat a un acord de col·laboració amb l'empresa FotoK, que posseeix dues tendes a Barcelona i que treballen amb les millors marques oficials del sector de la imatge.

Dins d'aquest marc de col·laboració els alumnes de l'escola podran obtenir un descompte del 10% presentant el carnet d'estudiants en adquirir accessoris de fotografia i vídeo.

A la vegada, s'ha obtingut per als alumnes de l'escola un descompte exclusiu de 30€ en la càmera reflex CÀNON EOS 1200D+18/55 IS el preu del qual seria 399€ IVA inclòs.

A aquest preu es pot aplicar el *cashback de 30€ reemborsable per Cànon en adquirir aquest model donat que l'escola ja està inscrita en aquesta promoció disponible fins al 31.01.2016

Pel que el preu final seria de 369€

Tota la informació d'aquesta promoció al següent enllaç: http://www.canon.es/student-cashback/#tc

FotoK    http://www.fotok.es     Ronda Universidad, 7 bjs.  08007 Barcelona