INNOVATE, REINTERPRET & DESIGN YOUR FUTURE

INNOVATE, REINTERPRET & DESIGN YOUR FUTURE

ENOC ARMENGOL
www.palowood.com
www.amalgamastudio.com

Divendres 14 de febrer de 2014
12.30 - 14.00
Sala: Hemicicle

Carrer Ciutat de Balaguer 17
08022, Barcelona.

Enoc Armengol és exalumne dels Estudis Superiors de Disseny Industrial de LLotja.

 

Enoc Armengol (1984, Barcelona) és un dels nous talents del  Disseny espanyol en l'àmbit internacional, amb una àmplia experiència professional iniciada en el disseny de producte i interiors.

El jove dissenyador català ha viscut  a Nova York, Milà, Lisboa i Bangkok. Ha guanyat numbrosos premis nacionals i internacionals i participa a la vegada en exposicions d'art i disseny. L'ultima exposició itinerant, ha estat Tapas, amb la seva particular visió del mobiliari sostenible, Panpaati.

En els prestigiosos workshops de Vitra a Frana, Enoc va tenir l'oportunitat d'aprendre de la mà de dissenyadors com els germans Campana, Aldo Cibic i Kaspar Salto amb qui desenvolupa nous productes sostenibles.

Avui, la seva carrera professional s'exten a serveis professionals de producte, gràfic i espais per a clients com Red-Bull o esdeveniments com X games de Barcelona, a travès de l'estudi Amalgama fundat el 2008 amb Arnau Miquel.

El 2010, Enoc funda la marca d'ulleres de fusta, Palo, present en més de 15 països en l'actualitat i amb seu a Barcelona, Amsterdam i Bangkok.