TRIPLE MORTAL

TRIPLE MORTAL
Inauguració
Dijous 20 de febrer
A les 19:30 h
La Capella

Triple mortal és una exposició que presenta 21 peces d'artistes provinents de la Facultat de Belles Arts, l'Escola Llotja i l'Escola Massana.
L'exposició planteja reflexions sobre la precarietat de la situació actual d'una manera positiva, alhora que crítica.

invitació inaguració

En el cas de l'Escola Llotja, es plateja el TRIPLE MORTAL com una reflexió respecte als nous models de convivència i les noves definicions d'individu i cultura.

Multidisciplinaritat, sostenibilitat, innovació social i les aportacions dins del marc del disseny que proposen noves formes de consum, han fet anomenar la nostra col·laboració com a estratègies per la supervivència, que creiem, defineix amb més precisió el nostre objectiu al fer la selecció de les obres.

Per l'exposició hem escollit no només projectes finals de carrera, amb tota la seva càrrega d'investigació i contextualització, com els de Laboratori inclusiu, B'kid o el projecte Fakfianament, sinó també treballs en col·laboració des d'especialitats i nivells d'estudis diferents, projecte Monkey see, monkey do, com també un treball de Cicle Formatiu com Tegumentum, feliç exercici d'una alumna de primer curs. Finalment, El gran juego i La x marca el record han estat realitzats des del departament de recerca d'escultura amb la col·laboració de Sala d'Art Jove.

Coordinació: Roser Vallés

https://www.facebook.com/triplemortalexpo