GG Fashion Market - DRAPEADOS

GG Fashion Market
DRAPEADOS

L'equip format per Maria Zaguirre, Noemí Filgueira i Elena Ortega dels departaments de Disseny de Moda, Estilisme d'Indumentària i Estampats i Entintas de l'Escola LLotja han guanyat el PRIMER PREMI.

El jurat ha valorat el risc i l'experimentació, l'elecció i manipulació dels teixits i que s'hagin cenyit a l'esperit del concurs. Moltíssimes felicitats a les tres dissenyadores! Us porteu un viatge a Leeds, una de les capitals britàniques de la moda, cortesia de Welcome to Yorkshire i Jet2.com, l'exhibició del disseny en l'aparador de Gratacós i un lot de llibres de l'Editorial Gustavo Gili per a cada membre de l'equip.

Onze escoles de moda de Barcelona i València i un mateix repte: crear un disseny inspirat en el llibre Drapeados. L'art de modelar peces de vestir, de Hisako Sato. L'objectiu? Donar visibilitat a la labor investigadora i experimental que es desenvolupa en el marc acadèmic, valorar l'aprenentatge i el treball de la creativitat en moda que té lloc de forma dirigida en l'àmbit de les escoles i, sobretot, fer-nos gaudir a tots d'aquest procés.