Mestre artesà + CraftRoom + Futur Excel·lent

Image

Mestre artesà + CraftRoom + Futur Excel·lent
SETMANA D'ARTESANIA A CATALUNYA

De l'07/07 al 13/07/2014

http://www.ccam.cat/..sac_2014

El calendari d’actes de la Setmana d’Artesania de Catalunya s’obrirà el dilluns, 7 de juliol, amb el lliurament dels Diplomes de Mestre Artesà al Palau de la Generalitat, per part del MH President de la Generalitat de Catalunya. Amb aquestes distincions, el Departament —mitjançant el CCAM– vol reconèixer la trajectòria professional dels artesans catalans i el seu mestratge. Per obtenir el Diploma de Mestre Artesà cal comptar amb una experiència de més de quinze anys de professió, i s’avaluen aspectes com la potenciació de l’ofici, la formació, així com la incorporació de disseny, innovació, i creativitat al procés artesanal.

Com a cloenda de les activitats que s’hauran anat desenvolupant en el marc de la Setmana d’Artesania de Catalunya, els dies 11, 12 i 13 de juliol tindrà lloc a El Born Centre Cultural el Saló The CraftRoom.

Diplomes Mestre Artesà

El dilluns 7 de juliol en el Saló Sant Jordi, en un acte presidit per el President de la Generalitat Sr. Artur Mas,  van ser distinguits (entre altres guardonats) amb el Diploma de Mestre Artesà i proposats per l'Escola Llotja:

Benxamí Álvarez Llano (escultor i fonedor) professor de Llotja

Albert Vall i Martínez (escultor) professor de Llotja

Laura Jener (joiera) ex-alumna de Llotja

Gemma López Yuste (joiera) ex-alumna de Llotja

http://premsa.gencat.cat/...

CraftRoom i Futur Excel·lent
En aquesta edició participen 14 alumnes amb el seu Projecte Final en Futur Excel·lent i l'Escola presenta un estand-doble amb una mostra de les especialitats de Ceràmica, Enquadernació, Estampació i Escultura.