Alumnat de Llotja pinta un mural Fundació Casa Asil de Sant Andreu de Palomar.

Del 10 al 21 d'octubre, l'alumnat matriculat  de Projecte Final, i de 1er. i 2 curs del Cicle de Grau Superior d'Arts Aplicades al mur de Llotja, amb la col·laboració de l'alumnat del nou cicle de Grau Mitjà de revestiments Murals que Llotja oferta, per primera vegada, aquest curs, pinten un mural a la Fundació Casa Asil de Sant Andreu de Palomar.

El mural, situat a l'entrada de l'Escola Sagrada Família, que pertany a la mateixa entitat, és el darrer esdeveniment dins la programació d'actes que han tingut lloc aquest any en la celebració del 150 aniversari d'aquesta Fundació, al Districte de Sant Andreu; i l'alumnat de LLotja pintarà  conjuntament amb els alumnes d'aquesta escola.

El disseny del mural que, finalment va ser escollit, és obra de l'alumne de LLotja Alexandre Franquesa Balcells. La coordinació d'aquesta activitat estarà a càrrec del professor Àngel Martínez Coordinador dels Cicles: d'Arts Aplicades al mur i Revestiments murals de LLotja.

El dissabte 22 d'octubre, per la tarda,  hi haurà la cloenda dels actes de celebració del 150 aniversari de la Fundació i la inauguració del mural. Hi hauran actes diversos, berenar, etc.

Adreça a on es fa el mural:

Fundació Casa Asil Sant Andreu de Palomar. Residencia-Centre de Dia. Col·legi Sagrada Família  
 
Carrer d'Agustí i Milà, 72-82, 08030 Barcelona

http://casaasil.cat/

 

Cloenda (pdf)

 

El divendres 21 d'octubre va sortir un reportatge a BTV sobre la realització del mural.
http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/10/21/casa-asil-estudiants-llotja-mural-150-anys/

Article de "El Periódico" 31/10/2016
http://www.elperiodico.com/es/noticias/sant-andreu/mural-intergeneracional-5598865