Cursos de Col·laboració externa

  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image

Els cursos de Col·laboració externa són cursos impartits per professionals del món de les arts i el disseny, externs a l’Escola Llotja, proporcionen vivències i experiències diverses al marge del pla d’estudis però en relació directa als nostres ensenyaments.

Tot i que els cursos de Col·laboració externa són impartits per professionals externs a la nostra escola tot proporcionant motivacions i metodologies diferents i respectades, intervé un professor de la Llotja com a responsable de la conducció i assessorament del curs en la seva idoneïtat i afinitat docent a l’Escola, aspecte que fomenta el debat extern/intern.

Com a cursos dins la Llotja oberta, són oberts a tothom.

 

Ús del codi com a eina creativa.

Aprendre a escriure codi és a la capçalera de moltes comunitats educatives que aposten pel coneixement orientat als fonaments de la cultura digital. Planificacions didàctiques avançades que ja s'apliquen a l'edat primerenca.

Farem volar l'avió creativament, però primer haurem d'anar a la mina a buscar el carbó amb què bastir la fibra de la carcassa. Fem referència a les matèries primeres (píxels, text, vectors, tipografies) que mouen el programari comercial amb el que estem avesats a treballar en el pla 2D.

Donarem continuïtat a uns experiments amb codi, fruit d'uns anys d'ensenyar a programar a l'extingit Màster Oficial de Tipografia de la UB. Us n'exposarem tot un ventall i mirarem de modelar les que proposeu.

No patiu: serà introductori per a qui no tingui gaires coneixements de programació, però caldrà una mica de valentia per explorar l'ADN de l'atmosfera digital que respirem. Pels més experts, intentarem ser molt estimulants mirant de consolidar mètodes. No prendrem mal i arribarem a resultats concrets. Consulteu el programa adjunt amb els detalls…

Descripció i Informació

Trajectòria professional i docent del formador: http://dom.cat/wd4 i http://dom.cat/pcn

Matrícula