Exposició del Premi Art “ART BYBLIO” - Lliurament del premi a la Fira Arts Libris

Lliurament del premi a la Fira Arts Libris

El 23 d abril es va lliurar el premi Art Byblio a la Fira Arts Libris.

 

L’escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona, en col·laboració amb Arts Libris Barcelona, Fira Internacional de l’Edició Contemporània, que se celebra al centre d’art Santa Mònica, ha convocat el primer premi de llibre d’artista per a escoles d’art d’àmbit nacional. Amb aquest premi es pretén impulsar la producció de llibres d’artista dins de les diferents escoles d’Art.

El treball guanyador passarà a formar part del fons de llibres d’Artista de l’escola Llotja i també es presentarà a la fira Arts Libris 2017 de Barcelona. Aquesta modalitat abasta una gran varietat de llenguatges plàstics i tècniques artístiques, i l’objectiu d’aquest premi és anar creixent i aportant novetats al mateix temps que premiar l’apassionant món del llibre d’Artista.

L'exposició dels treballs seleccionats en aquest premi s'inaugurarà el proper 20 d'abril a les 19:30 hores, a l'espai Zero de la Seu de Sant Andreu de Llotja, fins al 5 de maig. 

La proposta d'organitzar aquest premi, així com l'exposició del Memorial Emilio Sdun, que s'inaugura el mateix dia, i la conferència del professor Antonio Alcaraz, sobre el LLibre d'Artista han estat iniciativa del professorat del Conservatori de les Arts del Llibre de Llotja.

 L’exposició Ier Premi Art Byblo/ESDA Llotja 2017, es presentarà després a la sala de la Biblioteca Maragall, C/ de Sant Gervasi de Cassoles, 85 de Barcelona, del 8 al 23 de maig de 2017, en horari de 10:00 h a 20:30h.

Tríptic Llotja Byblio (pdf)

Poster Llotja Byblio (pdf)

Invitació