Printed#3 Publicacions singulars 2017

Image

El passat dissabte dia 22  d’abril, els alumnes del CFGS del Cicle de Gravat i tècniques d’estampació i Enquadernació  de l’escola Llotja van participar a Printed#3.

Printed és una fira de llibre d’artista que organitza l’escola d’art Eina en les seves instal·lacions del carrer Barra de Ferro de Barcelona i on convida a diferents escoles i universitats catalanes i angleses afins a les especialitats de les arts del llibre.

Aquest any han participat: Canterbury Book Arts (University of the Creative Arts), Duncan of Jordanstone College of Art & Design (University of Dundee, Scotland), Llotja Escola Superior de Disseny i Art, Do the Print, Badass Prints, Facultad de Bellas Artes de la Universitat de Barcelona y EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (Adscrit a la UAB).

Aquesta és una gran oportunitat per mostrar els treballs dels nostres alumnes i els  motiva a explicar-los davant de molta gent que els pot  gaudir i comprar.

Volem agrair a l ‘escola Eina la invitació, des de l’inici, a participar i la confiança que ens demostra any rere any. Moltes gràcies!!!

Printed#3 Publicacions singulars 2017