Medalles dels Premis Delta 2018 del Adi Fad.

Els Projectes Finals de Disseny de Producte de la Llotja: KIN de Miquel Angel Amengual i LAST PULL LEASH de Guillem Eiriz han estat seleccionats en les Medalles dels Premis Delta 2018 del Adi Fad.

Els projectes formaran part de l'Exposició ‘El millor disseny de l’any’ en la mostra que recull les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorguen les associacions del FAD. L'exposició podrà visitar-se al Disseny Hub Barcelona fins al 14 octubre.

Kin és un Sistema d´habitatges urbans per a la recuperació i reintroducció de petites aus autòctones a les ciutats. A part d'evitar una pèrdua massiva de biodiversitat a les ciutats, el projecte repercuteix directament a les nostres vides com a ciutadans, ja que una parella de mallerengues carboneres i la seva descendència pot devorar cada any unes 70.000 erugues i 20 milions d'insectes nocius.  Penjat d'un arbre, ancorat a un tronc, clavat en una façana o sobre un pal...  fabricat amb Hywood (Hybrid Wood and Concrete), una mescla de ciment, àrids i fibres naturals que permeten la reducció del pes tot mantenint les característiques físiques del material, cosa que dona com a resultat un compost aïllant, lleuger i reciclable.

Més informació a la web del Miquel Angel Amengual (http://cargocollective.com/httpamengualperello)
 

Last Pull leash és el primer leash que avisa que la seva vida útil ha acabat. De manera que permet al surfista sortir de l’aigua sense perill de perdre la taula entre les onades. Un leash que evitarà innumerables accidents en el món del surf. El leash és la corda que uneix el surfista amb la seva taula i l’element de seguretat en surf per excel·lència. Ens manté en contacte amb la taula i ens permet recuperar-la després d’una caiguda, però la seva ruptura sol anar acompanyada de situacions de perill i accidents, tant per al propi surfista com per a la resta de surfistes i banyistes que es troben a l’aigua. S’ha tingut en compte el redisseny dels punts que actualment es trenquen amb més freqüència i la incorporació al cable d’un mecanisme que indica visualment el nivell de deteriorament del producte.

Més informació a la web del Guillem Eiriz (https://guillemeiriz.wixsite.com/guillemeiriz)


Image