FERRER GUASCH, PINTOR DELS BLANCS : NOTES DE PREMSA

Image

El passat dimarts 9 d’octubre va tenir lloc la inauguració de l’exposició Ferrer Guasch, pintor dels blancs, a l’espai NAU U de la nostra seu de Sant Andreu, exposició que es complementa amb una mostra més reduïda de l’obra d’aquest artista eivissenc a l’Espai Blanc de la seu de Sant Gervasi.

L’exposició, que no ha passat desapercebuda, ha estat visitada i coberta en premsa, les notícies de la qual, publicades, adjunto en aquesta ressenya :

El diari ARA, al suplement “aradiumenge”, publica la noticia amb el títol Eivissa blanca, el 14 d’octubre, de la mà de Catalina Serra.

El Periódico, al suplement “ON BARCELONA”, li dedica un espai generós, amb el títol Tots els Blancs, el 2 de novembre, mitjançant l’especialista en cultura i art, Natàlia Farré.

La Vanguardia, al suplement “CulturaIs”, fa una magnífica ressenya a mitja plana el dissabte 17 de novembre signada per Naila Vázquez, titulada Amb la llum d’Eivissa.

Des d’aquí agraïm als mitjans la seva col·laboració amb la certesa que l’interès que suscita la nostra Escola,  coneguda i reconeguda a Barcelona, no serà puntual i que podrem comptar novament amb la difusió mediàtica dels nostres actes rellevants a través dels principals rotatius de la nostra ciutat.

Maria José Vidal
Catedràtica d’Arts Plàstiques i Disseny