Nova Era: 25 anys de complicitat amb els dissenyadors

El proper dimarts 26 de novembre a les 18h inaugurem l'exposició "Nova Era: 25 anys de complicitat amb els dissenyadors" a la Nau U de Sant Andreu.

L’editorial Nova Era presenta la seva exposició de 25è aniversari amb obres dels més destacats estudis de disseny de Barcelona i envolts. Una reflexió gràfica sobre una forma concreta: l’icosakaipentàgon (polígon de 25 cares).
Els autors i autores de les obres han estat plenament reconeguts i prestigiats amb nombrosos premis de disseny, tant nacionals com internacionals, i són una mostra representativa de la generació actual que marca la direcció en disseny gràfic.    
Dissenyadors seleccionats: Enric Aguilera, Mucho, Opisso, Oscar Germade, Pepa Reverter, Atlas, Pablo Amade (Summa), Bendita Gloria, Bildi, Borja Martínez (Lo Siento), Bruno Sellés (Vasava), Carles Murillo, David Torrents, Esiete, Fernando Gutiérrez, Forma, Hey, Javier Jaén, Malva Sawada, Manuel Moranta, Marta Cerdà, Pràctica, Querida, Andrés Requena Office, Sergi Delgado i Albert Romagosa.

(PDF)