Comunicat a les Fam铆lies

Primer de tot, en nom de l'equip directiu de l'escola Llotja espero i desitjo que, malgrat els difícils moments que ens està tocant viure a tots plegats, estigueu el millor possible i els vostres també. Des del nostre confinament us enviem tota la força necessària per afrontar aquesta dolorosa situació.

Demà dissabte comença la Setmana Santa, un espai de descans que, en condicions normals, hauria de ser un parèntesi per afrontar el darrer període del curs escolar.

Malauradament, les circumstàncies fan que sigui una continuïtat a les tres que ja portem. Abans del 9 d'abril sabrem si es perllonga encara més temps.

Em complau adjuntar-vos un manual anomenat "Keep Calm", on els caps d'estudis de les dues seus de Llotja, Marga Martín i Rafael Alcayde, i la coordinadora pedagògica de Batxillerat i Cicles Formatius, Glòria Cot, han elaborat perquè pugueu tenir unes pautes d'actuació, seguiment i bona gestió física i emocional del nostre dia a dia.

Des del Departament d'Educació i el Consorci d'Educació de Barcelona se'ns han informat que s'està treballant en un document que donarà pautes, idees i orientacions al respecte, pel que fa a la metodologia de treball, avaluació, qualificacions, programacions, pràctiques en centres de treball, projectes finals...

Us animo a mantenir contacte amb els vostres professors/es i tutors/es. Estem per donar-vos suport i acompanyament. Per sort, estem aconseguint mantenir l'esperit d'unió i solidaritat entre tots i totes. Si algú de vosaltres està passant per un mal moment o necessita informació més enllà de l'àmbit acadèmic o curricular, no dubteu en comentar-nos-ho. Entre tots fem Llotja, som escola de participació i compromís. Les emocions, els sentiments de tot tipus, la por o la proposta, s'ha d'explicar a les persones de confiança. Entre tots ens en sortirem, segur!!.

Rebeu una cordial salutació.

Magí Franquesa Albareda
Director EASD Llotja.

 

manual Keep Calm (pdf)


Instrucció 1/2020, de 12 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació als centres i serveis del Servei d’Educació de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2

Comunicat a les Famílies (pdf)

Comunicat a les Famílies

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà divendres 13 de març, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies,
fins el 27 de març inclòs. Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el centre educatiu, com ara el web i/o les xarxes socials. S’aconsella evitar aquells de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a: http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Consorci d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.