L'Escola Llotja participa a la nova edició d'Arts Libris 2020

Aquesta edició ArtsLibris  canvia de seu i tindrà el plaer de celebrar-se a un dels espais més emblemàtics de la cuitat de Barcelona com és El Born, Centre de Cultura i Memòria. A banda també comptarem amb l’Arts Santa Mònica on es realitzaran activitats paral·leles i complementàries de la programació.

En aquesta onzena edició, ArtsLibris  creix encara més, per una banda, estenent-se i implicant a altres institucions de la ciutat perquè participin del seu programa cultural i fomentant així el seu esperit de Festival: participatiu i inclusiu per a tota la ciutadania i habitants de Barcelona; de l’altra, fent que cada vegada més expositors d’arreu se sentin atrets cap a Barcelona.

ArtsLibris en XARXA sorgeix com una manera de donar continuïtat a la nostra fira en condicions de confinament. Del 20 al 25 d'abril, publicarem cada dia a la nostra web i xarxes socials informació sobre els nostres expositors, així com anticipacions dels continguts del nostre Seminari Internacional, El desacato de las formas, dirigit per Andrea Soto Calderón.

ArtLibris en XARXA és una manera de continuar expandint i nodrint les nostres xarxes en l'espai virtual mentre esperem a poder reunir-nos en l'edició física. Per a això estem remenant dues possibilitats:

-Del 23 al 26 de juliol, sumant-nos a la nova data per a Sant Jordi
-Del 2 al 4 d'octubre

programació