Presentació del llibre "Confesiones inconfesas" de l'artista Claude Cahun

La professora Elina Norandi presenta el llibre "Confesiones inconfesas" de l'artista Claude Cahun, publicat per l'editorial Wunderkammer. Casa del Llibre (Passeig de Gràcia, 62), Barcelona. Dimecres 29 de setembre, 19 hores.

CONFESIONES INCONFESAS amb HELIOGRAVATS DE SUZANNE MALHERBE (MOORE). Fotògrafa avantguardista. Transformista. Queer. Ara també els textos de Claude Cahun ens arriben, per fi, amb el mateix esperit transgressor.

"Confesiones inconfesas" (Aveux senar avenus, 1930) és una relectura de la tradició de les confessions, elaborada amb fragments de diari, cartes, poemes, aforismes, diàlegs... en què realitat i ficció es barregen de manera lliure per a donar lloc a un retrat més «veritable» de l'autora. Una autoficció abans que existís l'autoficció. L'obra de Claude Cahun es va avançar als artistes que avui dia treballen qüestionant el concepte d'identitat, posant en joc el seu propi cos, amb la voluntat de dinamitar gèneres de tota mena. Elina Norandi ens parlarà de la seva vida i obra.