Barcelona Design Festival

Del 28 al 30 de setembre, i en el marc del Barcelona Design Festival, BCD i IF organitza a Palo Alto (C/ Pellaires 30-38, 08019. Barcelona).

http://www.bcd.es/ca/page.asp?id=314

La primera edició del Mercat d'Idees Disseny, un espai adreçat a creadors, emprenedors, empreses i inversors on podran intercanviar idees i projectes, per tal de trobar finançament per a les iniciatives i els projectes més innovadors.

Durant dos dies joves graduats i professionals vinculats a les TIC i al disseny exposaran els seus projectes no comercialitzats (productes o serveis) a xarxes d'inversors i a empreses, amb l'objectiu de crear oportunitats de negoci, fomentar l'emprenedoria, crear una xarxa de talent i promocionar els joves creatius. Paral.lelament a l'exposició, es desenvoluparà un programa d'activitats i de networking per als participants.

Mercat d'idees Disseny (participació de l'Escola Llotja)

1) Sonia Ciriza Labiano amb la col·laboració de Miguel Ayesa Usechi, escultor, en condició de seleccionada amb CAP A UN DISSENY GRÀFIC INCLUSIU  + info..

Cap a un Disseny Gràfic Inclusiu: Llibres inclusius amb finalitats pedagògiques. Es tracta d'un Manual de Tiflografía, en el qual es presenten diferents estils de braille,i una col·lecció de llibres adaptats per a deficients visuals, en els quals s'expliquen diferents convencions gràfiques relacionades amb la representació.

2)  Eduard Graell Santacana en condició de participant amb BICIMÀTIC.

Participació de Llotja al Barcelona Design Festival (de setembre a novembre)

ESPAI LA NAU (seu Sant Andreu):

-Del 22 de setembre al 14 d'octubre

designforobama
INNOVACIÓ I DISSENY AL SERVEI DE LA COMUNICACIÓ DEMOCRÀTICA

organitzada amb l'Ambaixada d'Estats Units i la Escuela 10 de Madrid.

ESPAI BLANC (seu Ciutat de Balaguer)

-Del 6 d'octubre al 15 d'octubre
WINDOW FASHION
Exposició de Disseny de Moda, Estilisme i Disseny d'Interiors

-Del 18 d'octubre al 4 de novembre
IN PROGRESS
Disseny de Moda, Producte, Interiors i Gràfic

Aquí més info:
http://www.barcelonadesignfestival.com/?CAT/Pagina/1#LActiv