MON LLIBRE

Image

MON LLIBRE

Alumnat de l'especialitat d'Il·lustració de Llotja participa a MON LLIBRE
que és el festival de literatura per a nens i nenes que organitza l'institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona al CCB  del 11 al 13 d'abril.

http://monllibre...-dactivitats

Dins de les activitats que es faran al festival l'alumnat de l'especialitat d'Il·lustració de Llotja participa a:

1) La JORNADA PROFESSIONAL

Enguany l’Institut de Cultura de Barcelona organitza una jornada professional amb una programació especial per tal de reunir els professionals del sector. Aquesta jornada s’adreça a tots els agents del món editorial i de l’educació. Per això es convida els editors, bibliotecaris, professionals de l’ensenyament, escriptors i il·lustradors a gaudir d’aquesta jornada que tindrà lloc el dia 11 d’Abril.  
Dins d'aquesta jornada, a les 12 del migdia tindrà lloc una Trobada Il·lustradors amb la participació de Marianne Dubuc (Canadà) Il·lustradora, convidada a Món Llibre 2014 i Perico Pastor (Catalunya) Autor de la imatge Món Llibre 2014. Tot seguit es farà la presentació treballs de joves il·lustradors de l’escola ‘La Llotja’.
Participaran els següents alumnes:  Carol Godina, Raquel Rodenas, Miquel Rodríguez, Cristina Serrat i Marina Vidal.

2) ESPAI JOVES IL·LUSTRADORS

una mostra dels il·lustradors que han exposat els últims deu anys a Món Llibre. Els exalumnes de les escoles La Llotja i Massana hi exposaran els seus treballs ja com a professionals:

Carla Besora / Món Llibre 2009 / Escola Massana
Zuzanna Celej / Món Llibre 2010 / Escola La Llotja
Daniel Torrent / Món Llibre 2010 / Escola La Llotja
Gemma Capdevila / Món Llibre 2012 / Escola La Llotja
Eudald Palma / Món Llibre 2012 / Escola La Llotja
David de las Heras / Món Llibre 2013 / Escola MassanaEl fil conductor de la  l’exposició és el llapis. Qué uneix a tots els il·lustradors? Sens dubte si alguna cosa pot representar a tots els il·lustradors és el llapis, Ja pot ser carbonet, el pinzell, la ploma, el retolador, o el llapis digital… sempre ens apareix un cilindre, de mida, color i material diferent. Aquest cilindre és el suport expositiu, una forma que independentment de les tècniques utilitzades ens pot englobar tots els il·lustradors. Un cilindre de cartró craft que per la seva neutralitat ens permet ressaltar les obres