Premis Nacionals d聮Artesania 2015

Image

Inauguració de l’exposició "Premis Nacionals d’Artesania 2015", que tindrà lloc el proper dimecres 21 d’octubre a les 19,30h a Artesania Catalunya (Banys Nous, 11). Durant la inauguració s’oferirà una audició única de Juan de la Rubia, organista de la Sagrada Família.

Aquesta exposició presenta els guardonats a la primera edició dels Premis Nacionals d’Artesania, amb els quals la Generalitat de Catalunya vol correspondre a la vàlua i la transcendència que té l’artesania en la societat catalana i alhora, contribuir a donar-li el màxim relleu reconeixent anualment la feina del sector.

L’exposició recull els mèrits de totes les persones, empreses i entitats guardonades, oferint al visitant l’oportunitat de veure i conèixer el treball i trajectòries més destacables en l’àmbit de l’artesania durant l’any 2015. Una exposició transversal, donat que dins les 5 categories premiades comptem amb 8 guardonats de diferents oficis que mostren la qualitat i diversitat de la nostra artesania. A més, l’exposició incideix en la trajectòria del Premi Nacional, el Mestre Orguener Albert Blancafort i Engelfried, i s’han programat una sèrie d’activitats paral·leles entorn el món de l’orgue i la música, amb conferències, tallers i audicions.

Podeu consultar el díptic de l'exposició aquí