La grey se'n va a la xina

Image

Juan Carlos Lozano, professor de LLotja junt a Lídia Porcar, Francesc Roig i Antonio Luque exposen a La Xina Art de Barcelona amb el títol LA GREY SE'N VA A LA XINA.

del 30 de gener al 5 de març de 2016

Inauguració: dissabte 30 de gener a les 19:30 h

La Grey és una associació de quatre artistes de llarg recorregut nascuda a l'espai que Juan Carlos Lozano i Antonio Luque funden a Tarragona el 2013, The Grey Square, una galeria alternativa i independent per a la promoció de l'art contemporani.

"La Grey se'n va a la Xina" és la primera exposició de La Grey fora del seu espai natural. La mostra és un reflex de les diferents personalitats dels membres del col·lectiu, presentant un grup d'obres inèdites i de recent realització. Creant un diàleg diferenciat en els dos espais que componen La Xina A.R.T.

A l'espai a peu de carrer, les peces de Juan Carlos Lozano, grans quadres de pintura, encàustica i textos s'enfronten a l'últim treball de Lídia Porcar, titulat "L'èxtasi i el gel d'un milió d'anys", intervencions sobre paper en petit format, a cavall entre en dibuix i el collage. Les obres dels dos artistes, així presentades, s'enllacen en una poètica dura i creuada, on els camps de color de Juan Carlos es juxtaposen a l'obra mínima i delicada de Lídia.

Al soterrani, Francesc Roig continua amb la seva experimentació sobre els espais urbans i la seva relació amb l'arquitectura funerària. Un treball intens i delicat, amb importants significants. Al costat d'aquest, Antonio Luque presenta tres dels grans cercles realitzats en baquelita i una línia de temps. Les obres dels dos creadors s'entrecreuen, fent íntima al joc de mirades que proposen al visitant.

Títol: “La Grey se’n va a la Xina”

Autors: Juan Carlos Lozano, Lídia Porcar, Francesc Roig i Antonio Luque

Espai: La Xina A.R.T., Hort de la bomba 6, 08001 Barcelona

Dates: del 30 de gener al 5 de març de 2016

Horari: de dilluns a dissabte de 17:30 a 20:30 h. També visites concertades (Tel: 678452653).

Inauguració: dissabte 30 de gener a les 19’30 h amb l’actuació de Dj Victor de Miután