Llotja premiada a: Talent creatiu i empresa

Dins del programa: Talent creatiu i empresa,  organitzat pel Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament, Llotja a obtingut tres Primers Premis i dos projectes han estat finalistes.

Mitjançant aquest programa, el Departament d'Ensenyament busca posar en contacte a les empreses amb l'alumnat de les Escoles d'Art i Disseny de tota Catalunya.

Els premis van ser lliurats el dia 10 de maig, dins del marc de la Jornada de presentació dels projectes finalistes del programa Talent creatiu i empresa .

Aquest acte es va realitzar al  Conservatori municipal de Música de Barcelona i van assistir autoritats com: el Sr. Melcior Arcarons. Director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim especial,  la Sra. Olga Adroher Cap de Servei d’Ordenació dels     Ensenyaments de Règim Especial i el Sr. Jordi Blanch. Subdirecció General d'Ordenació de la  Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

Com a representants de Llotja van assistir el Director del Centre: Magí Franquesa i el professorat i alumnat participants en els diferents projectes.

Els Cicles de Grau Superior de Llotja, en les especialitats de: Ceràmica, Interiorisme i Gràfica Publicitària, han participat en els següents projectes:

-  Projecte Kibuc  “Col.lecció Ringo”.

-  Projectes Ceràmiques Marcó .“Aplicacions gràfiques sobre producte ceràmic   porcellànic”  i  “Creació d’un producte ceràmic utilitari i de consum” .

Van ser premiats els següents projectes de l’escola:

Cicle de Ceràmica Artística

El cicle de Ceràmica artística ha participat en els projectes de Ceràmiques Marcó .

L’alumna Natália Suárez ha sigut una de les 9 guanyadores que han concursant en la modalitat de “Aplicacions gràfiques sobre producte ceràmic porcellànic”.

Els professors que han coordinat el projecte han estat: Jordi Cervelló i Pepa Busqué.

Cicle d’Interiorisme.

El Cicle de Grau Superior en Interiorisme ha participat en el Projecte: “Col•lecció Ringo” KIBUC – modalitat Interiorisme

Han estat premiats els alumnes:

1r. Premi: Ingrid Bayés, Irene Val i Patricia Cobo

Menció especial: Mariona Alcaide i Sara Bordanova

El Professors responsables d’aquest projecte han estat: Francisco Aguilar i Xavier Peiró (1r. semestre); Isabel Roca I Carlos Souto (2n. semestre).

Cicles de gràfica publicitària i interactiva

Els alumnes: Jordi Blázquez Carrera, Alma Quesada Martínez i Alba Sabadell Domínguez van guanyar el Primer Premi creant una campanya de llançament de la col•lecció RINGO de la marca KIBUC, en format concurs a través les xarxes socials.

El professorat que es va implicar en aquest projecte van ser: Marc Batlle Izard

Mireia Cases Cervós

Per a més informació consulteu el pdf adjunt: Llotja premiada a: Talent creatiu i empresa (pdf)