Premi Catalunya d'Ecodisseny

Image

El projecte Pine Helper de l'alumna Laura Perdomo ha estat premiat en el Premi Catalunya d'Ecodisseny, també van resultar seleccionats els treballs de Ferran Solé i Xènia Navarro i de l'exalumne Luca Rabuffetti.

El passat dijous 19 d'octubre va tenir lloc l'acte de lliurament dels Premis Catalunya d’Ecodisseny 2017 organitzats pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

En la categoria Disseny Jove, va ser premiat el projecte Pine Helper, una versió millorada i més ecològica de les trampes per combatre la plaga de la processionària, de Laura Perdomo Caso, alumna de l'ESDAP Catalunya. El jurat ha valorat la millora de la usabilitat i eficàcia ambiental, el disseny obert i la utilització de plàstics biodegradables.

El projecte Re-cycle, una motxilla que permet dur el casc de bicicleta, dels alumnes ESDAP Ferran Solé i Xènia Navarro va ser seleccionat en els premis. La motxilla vol incentivar l’ús de les bicicletes en l’entorn urbà, utilitza materials reciclats com el mateix pneumàtic i està realitzada en col·laboració amb l’empresa Nukak.

Els dos projectes van ser realitzats a l'especialitat de Producte de la seu Llotja dins de l’assignatura Projectes de Disseny i Medi Ambient amb els professors Rubén Hidalgo i Guillem Ferran.

També va ser seleccionat el treball realitzat per l'exalumne de Disseny de Producte Luca Rabuffetti amb les bosses Keep’eat de la marca Rolleat.

Les propostes es podran veure del 20 d’octubre al 19 de novembre, a la Sala 4 del Palau Robert.