Casos reals en el disseny d'interiors

Casos reals en el disseny d'interiors
Taula rodona dins del "Cicle: Casos de l'especialitat", amb:
Mercè Colomer,
Pep Boltà,
Fernando Martínez i
Maribel Caballero

 
Data: 24/04/2019
Hora: 10.30 a 12.00 h.
Campus: Llotja Sant Gervasi a la Sala d'Actes.
Dirigit: Estudiants dels quatre cursos de l'especialitat d'Interiors.
Professors responsables: Montserrat Serra / Salvador Murillo
Assignatura: Tutoria de 1r, 2n, 3r i 4t.
 
La taula rodona tractarà sobre com es viu la professió, des de la mirada i l'experiència de 4 professionals en diferents àmbits del disseny d'interiors:

Mercè Colomer dirigeix a Mínim un equip ampli d'interioristes que desenvolupen tota mena de projectes, també de gran envergadura, entre els quals treballa una alumni de Llotja (promoció 2016).

Pep Boltà (Llotja, promoció 1991) ha treballat en el seu estudi propi durant més de 20 anys conjuntament amb un arquitecte. Ha realitzat projectes tant per a particulars, com per a empreses i alguna administració pública (hostaleria, exposicions, equipaments, habitatge, ...). Ha format part de les comissions avaluadores del Treball final d'estudis de l'especialitat d'interiors d'ESDAP Catalunya. Actualment en Pep treballa per una empresa especialitzada en el muntatge d'exposicions i estands.

Fernando Martínez és alumni Llotja (promoció 2014). D'ençà que va finalitzar els estudis, treballa a Renova Solucions, un estudi centrat en la reforma d'habitatges, amb una perspectiva personal molt fresca sobre l'Escola i l'entrada al món laboral.

Maribel Caballero, després de l'experiència en diversos estudis de disseny, va crear Circulocuadrado que codirigeix amb el seu soci i on treballa també una interiorista de Llotja (promoció 2017). Circulocuadrado treballa en col·laboració amb empreses de muntatges efímers, com també en el disseny de contracte i d'habitatges particulars.