Maquetes en fusta

  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image
  • Featured Slider Image

Professor/a: Josep Vilella Ramoneda   (jvilella@xtec.cat)


Important: abans de formalitzar el pagament, l'alumne haurà de contactar via email amb el professor del monogràfic per entrevista prèvia d'admissió.

Construcció en fusta massissa de la maqueta d’una construcció arquitectònica d’un sol cos, que serà representada de manera volumétrica sintetitzant els detalls i ornaments per a que el resultat sigui coherent amb l’escala triada.
S'ensenyarà a utilitzar la maquinària de taller per a la mecanització de la fusta: serres de cinta i circular, fregadores etc.

Destinataris: Formació complementària per a estudiants d'art, interiorisme o arquitectura, artesans i en general per a tots aquells que estigui interessats en les maquetes de fusta.

Durada: SEMESTRALS. SEGON SEMESTRE DEL 18/03/2020 AL 22/05/2020

Total hores: 72h

Hores setmanals: 9/8

Horari:

Dilluns de 15:00h a 17:00h

Dimarts de 17:30h a 19:30h

Dimecres de 16:00h a 18:30h

Divendres de 15:30h a 18:00h


Màxim nº d’alumnes: 10

Mínim nº d’alumnes: 1

Seu:  Sant Gervasi


Procés per a la matricula on-line  
1.    Omplir les dades de la sol·licitud de matrícula online.
2.    Imprimir la sol·licitud amb les cartes de pagament.
3.    Concertar una entrevista per correu electrònic amb el professor del monogràfic, per l'acceptació en el curs. Per formalitzar la matricula, la sol.licitud ha d'estar signada pel professorat que confirma l'acceptació.
4.    Efectuar el pagament del curs monogràfic mitjançant la carta de pagament que es genera en la mateixa sol·licitud de matrícula.
5.    Lliurar la sol·licitud amb la documentació que es demana a la secretaria de l'Escola c / Ciutat de Balaguer, 17 de dilluns a divendres de 11:00 a 13:00 hores . Dimarts de 16:00 a 18:00 hores

*Molt important: No es considerarà formalitzada la matricula fins que l'alumnat no hagi lliurat tota la documentació presencialment a secretaria del centre.
 
Termini per portar la documentació a secretaria del centre: del 8 de gener al 16 de gener del 2020

Matrícula "online"  (Fora de plaç.)

(La fusta per a la construcció de la maqueta i el material fungible els aporta l'alumne; la resta d'eines i maquinària les proporciona l'escola.)