Organització i estratègia del disseny, a càrrec de Xènia Viladàs

Divendres 9 d'octubre, a les 9.30 h
Sala d'actes del campus Llotja
Enllaç per a seguir la conferència online: http://meet.jit.si/xenia-viladas-esdap-llotja

Xènia Viladàs presentarà diverses formes d’organització com a estudi de disseny i explicarà la importància de l’estratègia pròpia i com a eina de disseny per a clients i usuaris.

Xènia Viladàs és experta en negocis i docent. Titulada en Economia i MBA, està especialitzada en disseny de serveis, disseny de negocis, disseny estratègic i estrategia corporativa. Ha treballat en polítiques públiques de disseny des de BCD (Barcelona Centre de Disseny) i des del Ministeri d'Indústria; ha col·laborat amb organitzacions sectorials del tèxtil, de la fusta i el moble, de la ceràmica i de l'artesania; i ha assessorat a empreses com Sargadelos, Finsa, Área Espacios Efímeros, Frieda for Generations, i dissenyadors com ara Erretres, Eduardo del Fraile, Menta, The Room 1·0, Lluscà, Nemo, Estudi Hac, Mimética i Odos Design.

Xènia Viladàs és educadora; a més de col·laborar amb diverses universitats a Espanya, Xile, El Salvador i Colòmbia, ha estat professora i directora del departament de Disseny de Serveis a Savannah College of Art and Design, SCAD, (Savannah, GA) durant els últims 6 anys (2014-2019). Allà, va ser responsable de set projectes patrocinats per grans empreses nord-americanes com Fidelity Investments, HP, Delta Airlines, Philips Healthcare, Disney Imagineering, HEB i P & G.

Viladàs és l'autora de diversos llibres, entre els quals: Diseño rentable i El diseño a su servicio, tots dos traduïts a l'anglès com Design for Profits i Design at Your Service (aquest últim també traduït al coreà).

+ informació.