Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Reproduccions Artístiques en Fusta

Coordinador/a: Amparo García
escultura@llotja.cat

El Cicle de grau mitjà en Reproduccions artístiques en fusta, de la família de les Arts Aplicades a l’escultura, està orientat a formar professionals tècnics en l’àmbit de la elaboració i/o reproducció d’elements decoratius i ornamentals en fusta. S’introdueix a l’alumne en el coneixement del material, de les eines, de les tècniques i processos tradicionals, així com en l’aplicació de les noves tecnologies, els mètodes de creació, elaboració i reproducció de elements tradicionals i actuals en fusta.

Horari i seu - Hores lectives

1600 hores. 2 cursos.
Matins, Sant Andreu

Sortides professionals

Comprèn activitats de talla en fusta realitzades com a artista autònom o associat, en grau divers, a empreses relacionades amb l'execució de talles artístiques en fusta i materials alternatius, embelliment d'àmbits arquitectònics, i objectes ornamentals commemoratius.

Pràctiques a l’empresa

Aquest Cicle Formatiu inclou pràctiques obligatòries en empreses, tallers o estudis del sector professional. Són pràctiques formatives no laborals que es realitzen mitjançant un conveni de col·laboració que subscriuen l’escola i l’empresa. Trobareu més informació a la web, a l’apartat Escola-Empresa.
Correu electrònic de la coordinació: practiques.standreu@llotja.cat

Continuïtat dels estudis

Amb la nova Llei orgànica d’Ensenyament, LOM-LOE, l’alumne pot continuar estudiant en un Cicle de grau Mitjà o Superior de la mateixa família o una altra.

Convalidacions

Alguns mòduls d’aquest Cicle Formatiu poden ser convalidables per aquell alumnat que hagi cursat estudis anteriors. Cada començament de curs s’obre el termini per a sol.licitar aquestes convalidacions. Podeu trobar informació a la web, a l’apartat Secretaria/Convalidacions.

Accés als estudis

Podeu trobar més informació a la web, a l’apartat Secretaria/Accés.

Trobareu més informació a la pàgina web del Departament.

Instagram

Instagram @esculturallotja

Galeria