Corset Workshop

Workshop “Silk-printing on Fabric” a l’Accademia di Belle Arte di Macerata (Itàlia)

Visió general del programa: L’objectiu d’aquest programa és familiaritzar els participants amb les etapes fonamentals de la serigrafia sobre teixit. Inclou una reunió virtual preparatòria seguida d’una setmana de treball pràctic intensiu a l’ABAMC.

Estructura i resultats d’aprenentatge: El programa va ser concebut i organitzat pel professor Claudia Palmarucci – professora d’Il·lustració a l’ABAMC i guanyadora del Premi Andersen – i el professor Juan Bernabeu Lleó – un il·lustrador espanyol de renom amb formació a València, Berlín i Itàlia. El programa inclou un component virtual que consisteix en una reunió en línia prèvia a la mobilitat física i un curs presencial de 40 hores, dissenyat per desplegar-se en una setmana (8 hores al dia durant 5 dies). Des del primer dia, els estudiants es dividiran en 4 grups de 5 estudiants cadascun. Cada grup crearà un projecte gràfic per a la serigrafia sobre diferents bases tèxtils. Al final del programa, cada estudiant tindrà una samarreta i una bossa de tela amb el seu disseny serigrafiat. El curs de 40 hores està estructurat en 8 hores de lliçons magistrals, seguides de 32 hores de pràctica immersiva.

Requisits dels participants: Per garantir l’èxit dels seus projectes, els participants han de dominar l’ús de programari de disseny Photoshop i Illustrator. Les conferències es realitzaran en italià, espanyol o anglès.

Procés de selecció: La primera selecció i classificació dels participants es farà a l’EAD Llotja segons la convocatòria adjunta. Posteriorment, la institució organitzadora (ABA Macerata) seleccionarà un nombre de candidats segons les seves necessitats organitzatives que no serà inferior a 3. Els resultats finals es donaran a conèixer no més tard del 15 d’abril.

Formulari d’inscripció: CLICK AQUÍ

Enllaç a la convocatòria: CLICK AQUÍ

Termini presentació sol·licituds: fins al 22 de març de 2024