TR<3TZ<3 - N煤ria L贸pez Ribalta

Núria López Ribalta, professora d'Esmalts artístics de Llotja, us convida a l'exposició dels seus poemes visuals, presentats per Xavier Canals, professor d'Il·lustració.

TR<3TZ<3, en Homentage a Joan Brossa
a La Seca Espai Brossa

del C/ Flassaders, 40

Targeta presentació (PDF)

Us enviem aquest correu per informar-vos que dimarts 29 d’octubre a les 19 h tindrà lloc la inauguració de l'exposició "TR<3TZ<3: Homenatge a Joan Brossa" de Núria López Ribalta a la sala Palau i Fabre de La Seca Espai Brossa. La mostra presenta un recull de poemes visuals, des de finals dels 80 fins a l'actualitat. Bona part de les peces són poemes objecte, la majoria dels quals realitzats en esmalt al foc sobre metalls. També hi ha obra sobre paper, collage amb esmalts i fotografia.

Núria López Ribalta, que es mou entre el surrealisme i el pop-art, dedica l'exposició a Joan Brossa, a qui tant va admirar com a persona i com a artista. L'any 1988 el poeta li va presentar una exposició amb poemes objecte i més endavant van col·laborar realitzant alguna de les seves idees o treballant-les conjuntament.

La mostra és presentada per l'artista i teòric de la poesia visual Xavier Canals.

L'entrada a la mostra és gratuïta i es podrà visitar fins al 30 de novembre. Si voleu més informació, podeu consultar l'enllaç següent: http://www.laseca.cat/ca/activitat/7/exposicio-tr3tz3-homenatge-a-joan-brossa/