EXPOSICIÓ - LLOTJA AL PALAU ROBERT

EXPOSICIÓ - LLOTJA AL PALAU ROBERT

Data: Del 05/12/2013 al 02/01/2014

Hora: De dilluns a dissabte: 10:00h a 20:00h; diumenges i festius: 10:00h a 14:30h

Lloc: Palau Robert (Passeig de Gràcia 107, Barcelona)

L’escola LLOTJA intervé a l’aparador del Palau Robert en el marc de l’exposició “Barcelona prêt-à-porter” proposant un diàleg entre el manierisme contemporani del Projecte Final de carrera Domenikas de María Secas alumna del Departament de Moda i la peça de l'any 2008 de la dissenyadora  Miriam Ponsa.

María Secas ha realitzat a LLOTJA, Escola Superior de Disseny i Art de Barcelona i seu d'ESDAP, els estudis superiors de Disseny que impulsen el desenvolupament professional del seu alumnat tot potenciant, en un entorn interdisciplinari, la creativitat, l'excel·lència i el caràcter innovador.

Domenikas és una col·lecció basada en la figura de El Greco, on la utilització de la fragmentació i teatralitat que anuncia el Barroc, s'evidencia en les diferents textures i el caràcter polifònic de les peces. La superposició de capes, subtils textures visuals i tàctils i els acurats acabats són exemple, una vegada més, dels innovadors projectes que es realitzen a l’escola LLOTJA, i que posa èmfasi en una formació on la creativitat i la professionalització donen veritables sortides per inserir-se al complex món actual i a una societat en constant transformació.

El disseny de l’aparador ha estat ideat pel grup interdisciplinari conformat pels alumnes  Cristina Nacher, Jordi Pedemonte, María Calderón, Mentxu del Río, i Xavi Grados que, sota el nom de Lightbox, creen el marc il·lusionista idoni per presentar les peces amb una escenografia visualment potent i suggeridora, basada en el poder que té la il·luminació.

El dimecres 11 de desembre a les 18h, amb dissenyadors i persones vinculades amb la moda que ens explicaran la seva trajectòria professional i/o empresarial. Comptarem amb la Roser Marcé, Joaquim Verdú i Pere Guirao.

El dijous 12 de desembre a les 18h, amb els exalumnes Juan Pedro López, Jasmine Bassolas, Sara Manzaneda i Araceli Serrano, que estan desenvolupant una trajectòria important des de diferents àmbits de la moda.

Organitza l'equip de professorat, Estampació Tèxtil, Estilisme i Disseny de Moda.