Exposició de Ramon Guillen-Balmes a la nauU de Llotja

Image

Liaisons
RAMON GUILLEN-BALMES

Del 22/10/14 al 23/01/15
Inauguració dimecres 22/10 a les 19:30 h

Francesc Navarro Pérez-Dolz
Director de L'ESDA Llotja

En nom de l'equip directiu, es complau en invitar-vos a la inaugugració de l'exposició de les obres de l'artista Ramon Guillen-Balmes, que tindrà lloc a la NauU, de la nostra seu del carrer Pare Manyanet, 40 a Barcelona, a les 19:30 hores del dimecres 22 d'octubre de 2014.

+ info (pdf)

Liaisons, exposició de les millors obres de Ramon Guillen-Balmes a la NauU de la seu de Llotja, és per la nostra escola un esdeveniment de molta rellevància.

Catàleg

Reunir en un mateix espai i per primera vegada, més de 30 obres de Guillen-Balmes en un format que permet incorporar els apunts i els dibuixos, contextualitzant l'objecte final a més d’incorporar des de Caixafòrum, el Taller educatiu, una magnífica mostra del que va ser el caràcter relacional i proper de l'artista; dóna sentit i compleix tots els nostres objectius: exposar obra d’un exalumne de l'escola, que va esdevenir extraordinari artista i que a més, va compaginar la seva labor creativa amb la docència  a la veïna escola Massana amb coherència i generositat.

Ramon era un company, un estimat amic. Però el que ara és important, és que el temps reafirma una vegada més la vigència de la seva obra, carregada d'un esperit transformador, que es mantindrà en el temps en les seves "arqueologies d'artista". Segur. Sempre.

Espai La NauU de l'Escola Llotja

Seu Sant Andreu
C/ Pare Manyanet, 40
Barcelona 08027