Fer marca, fer pa铆s

Image

En les properes setmanes,  iniciem una campanya de sensibilització i comunicació referent al sector de la moda a diverses tipologies de mitjans promoguda pel CCAM-MODA. Aquestes comunicacions tindran format radiofònic (RAC 1, RAC105,...), televisiu (8TV, PuntAvuiTV,...)  i escrit (Vanguardia, Periódico, Ara,...), i que s’inicià el 10 de novembre.

Aquest proper dissabte dia 15 de novembre a les 21.30h per 8tv amb la projecció del documental de 60 minuts de durada, amb el nom de “Fer marca, fer país”.

Aquesta campanya comunicativa va adreçada als ciutadans del nostre país, i especialment als joves a qui es pretén esperonar per tal de que valorin  seriosa i positivament les possibilitats que ofereixen els oficis vinculats al sector de la moda, des dels més tradicionals com patronistes, cosidores, etc. fins a d’altres que sempre han estat al punt de mira d’aquells joves amb inquietuds creatives com el disseny de moda, estampats, etc.

Esperem que aquests programes i monogràfics ajudin a despertar la passió per aquests oficis i esdevinguin en un futur, excel·lents professionals que ajudin a millorar la posició competitiva del sector de la moda català arreu.

http://www.gencat.cat/fetacatalunya