Gravure Qu茅bec-Gravat Catalunya

El proper diumenge dia 15 de febrer de 2015  a les 12 h s'inaugura l'exposició d'Empremtes de dones:

GRAVURE QUÉBEC - GRAVAT CATALUNYA a la  SALA DELGUER, carrer del forn, 8 bis de Caldes de Montbui

amb la participació de les artistes canadenques:

Francine Beauvais, Déborah Chapman, Diane Joyal i Janine Leroux Guillame

i les artistes catalanes:

Neus Colet, Alicia Gallego, Pilar Masip i Rosa Permanyer

El grup de gravadores catalanes: “Empremtes de Dones” integrat per les artistes: Neus Colet, Alícia Gallego, Pilar Masip i Rosa Permanyer, torna a exposar a Catalunya, aquesta vegada amb un intercanvi amb gravadores del Québec.

En representació de Québec participen les artistes:Francine Beauvais, Deborah Chapman, Diane Joyal, Janine Leroux Guillaume.

És molt interessant poder comptar amb l'obra d'aquestes artistes a Catalunya, per veure com utilitzen les diferents tècniques de gravat en la que són especialistes.

A més és un luxe comptar amb la participació de Janine Leroux Guillaume una de les introductores de les tècniques de gravat al Quebec.

L'exposició es podrà visitar a la Sala Delger del carrer del forn núm. 8 bis de Caldes de Montbui, del 14 de febrer a l'1 de març de 2015.

Horari de visites: divendres de 17:30 a 20:30 h, dissabtes de 11:30 h a 14 h i de 17:30 h a 20:30 h i diumenges  11 h a 14 h

La inauguració del diumenge dia 15 de febrer a les 12 h comptarà amb la presentació del crític d'art Ramon Casalé que ha escrit el text del catàleg.

Aquesta exposició es va presentar al mes de juliol de 2014 al Centre Cultural de Repentigny, a prop de Montreal. Per la inauguració van viatjar des de Catalunya les artistes: Pilar Masip i Alícia Gallego.

L'exposició es podrà visitar també a la Sala d'exposicions del Cercle Artístic de Sant Lluc, carrer Mercaders 42, Barcelona del 10 de març al 2 d'abril de 2015. La inauguració d'aquesta mostra es farà el  dimarts dia 10 de març a les 19:00 h. La  presentació de l'exposició també estarà a càrrec del crític Ramon Casalé. L'exposició podrà visitar-se de dimarts a dissabte de 17:00 a 20:00 h.

Sobre “Empremtes de Dones”: les gravadores: Neus Colet, Alícia Gallego, Pilar Masip i Rosa Permanyer, van decidir agrupar-se a l'any 2008 per tal organitzar exposicions d'intercanvi sobre gravat amb altres països.  Des de l'any 2009 exposen de manera conjunta i ja han realitzat intercanvis amb l'Argentina i Itàlia. La proposta és col·laborar grupalment  per tal de promocionar l'obra gràfica. Aquestes artistes realitzen també exposicions de manera individual i a més fan docència de diferents tècniques de gravat.