Convenis de colaboració

Signatura acord de col.laboració entre l'ESDA "LLOTJA" i la Comissió Obrera Nacional de Catalunya

Avui dia 21 de novembre a la seu de Sant Gervasi, el Director de l’ESDA “Llotja”, Magí Franquesa i en nom de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, Javier Pacheco, han signat un Acord de Col·laboració entre ambdues institucions fins el 21 de novembre de 2019 per “proposar l’execució de projectes conjunts relacionats amb l’educació, l’art i la cultura”, que poden ser d’interès per les dues entitats col·laboradores tenint en compte, per una part, que l’Escola “Llotja”, a partir de la seva àmplia oferta formativa en art i disseny ( Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior i Ensenyaments Superiors de Disseny equivalents a Grau universitari ) i la seva tradició històrica bicentenària, es fonamenta en la formació de professionals en l’entorn de l’art i del disseny i per altra part, la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, coneixedora d’aquesta activitat educativa realitzada per l’Escola “Llotja” i apreciant el nivell de coneixement que aporta el seu alumnat, manifesta l’interès d’oferir lligams de suport i vincles de formació i col·laboració amb aquesta. En aquest sentit, CCOO facilitarà a la nostra Escola el coneixement d’aquells projectes i  campanyes que puguin ser del seu interès de tal manera que siguin executats o participats pel nostre alumnat.

Després de la signatura de l’Acord i per iniciativa del Director, hem tingut el plaer de mostrar-los les nostres instal·lacions fent un petit recorregut per la nostra seu en els seus diferents tallers i aules teòriques, tot explicant-los alguns dels projectes que s’estan fent enguany en les nostres especialitats, bé siguin de Cicles Superiors de Disseny o d’Estudis equivalents a Grau, en les especialitats de disseny gràfic, disseny de producte, disseny d’interiors i disseny de moda, al mateix temps que els ha estat oferta la possibilitat d’utilització de la nostra Aula Magna per a activitats de caire cultural, així com el nostre espai d’exposicions : l’ Espai Blanc.

Maria José Vidal
Relacions públiques i institucionals.


 

Acord de col·laboració amb el districte de Sarrià/Sant GervasiS'ha signat, a la seu del districte de Sarrià/ Sant Gervasi, l'acord de col·laboració entre el Districte i  la nostra escola.

Hi ha estat present el Regidor de Districte i  de l'Ajuntament de Barcelona Sr. Daniel Mòdol. El Director del Centre, Magí Franquesa, la professora Noemí Claveria i el tècnic del Districte Gabriel Barbeta.

http://ajuntament.barcelona.cat/sarria-santgervasi/ca/noticia/el-districte-signa-un-conveni-de-collaboracize-amb-lescola-llotja


 

Acord de col·laboració amb el Congrès Internacional de Ceràmica.Llotja  va col·laborar activament durant la realització del Congrés Internacional de Ceràmica que va tenir lloc a Barcelona durant el mes de setembre de 2016. A la Sala d’exposicions: Nau U de la Seu de Sant Andreu es va presentar l’exposició: Present i futur de la ceràmica contemporània a Catalunya

que va tenir molts visitants.

A més alumnat i professorat de Llotja va visitar les diferents exposicions sobre ceràmica que es van organitzar a Barcelona durant aquest congrés i va  assistir a les conferencies, i altres activitats, que es van organitzar.


 

Acord de col·laboració amb el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts

Llotja ha signat un acord de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya. Totes dues institucions tenim activitats professionals comuns que poden nodrir-se positivament per la col·laboració conjunta.

Volem també afavorir els intercanvis de comunicació i potenciar la unió de totes dues institucions per tal de potenciar la difusió de les activitats de cadascuna.

Un dels primers fruits que ha donat aquest conveni de col·laboració ha estat la realització d’una exposició de membres del col·legi a la Nau U de Llotja.

Per tal de difondre l’activitat del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts us convidem a visitar la seva pàgina web a on podreu consultar entre altres activitats els cursos de formació que organitzen.

http://www.colbacat.cat/


 

Acord de col·laboració amb el Consorci per a la normalització Lingüística.Al juny de 2014 Llotja va subscriure un acord de col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística. Com a fruit d’aquest acord l’alumnat d’il·lustració ha realitzat les seves pràctiques d’empresa il·lustrant frases fetes del català per al concurs: Si l’encertes l’endevines organitzat pel CNL amb col·laboració amb l’Eix comercial de Sant Andreu. Les il·lustracions es fan exposar als aparadors de  les botigues durant el mes de març de 2015.

El curs 2016-2017, el Departament d’il·lustració de Llotja tornarà a col·laborar amb el CNL per tal d’il·lustrar dites del català.