La professora Alicia Gallego participa de l'exposició: “QUATRE+3= Obra Gràfica” del grup Empremtes de Dones

Empremtes de Dones va néixer de la iniciativa de l’artista gravadora Alicia Gallego qui va reunir un grup de dones artistes que resideixen a Catalunya i que s’expressen visualment mitjançant la disciplina del gravat. En formen part: Neus Colet, Pilar Masip i Rosa Permanyer.

El grup va començar a gestar-se a partir de l’intercanvi de conceptes tècnics en relació al gravat i  va derivar cap a una reflexió sobre la situació de l’obra gràfica en l’actualitat. El grup va remarcar que el gravat, com a camp artístic, amb una extensa tradició, té a la vegada una gran vigència en la creació artística actual. Conté a més una gran riquesa visual que encara té molt per dir. És una disciplina oberta que genera diverses maneres de ser entesa. El gravat és actiu i vital perquè permet generar un conjunt multifacètic i heterogeni que s’uneix en el diàleg, propi de l’art imprès, que s’estableix entre la matriu i el suport.

Des del 2009 Empremtes de Dones ha fet 18 exposicions amb artistes de tot arreu. En aquesta ocasió presenta una proposta en què ha convidat tres homes gravadors amb els que comparteix aquest interès comú per l’expressió de l’obra gràfica contemporània. Tres artistes de gran trajectòria plàstica als que agreixen que hagin acceptat la seva invitació.

Aquesta exposició s’inaugura el 29 d’octubre a les 12 del migdia i es podrà visitar fins al 15 de gener de 2017 a H10 Art Gallery, al carrer Enric Granados 62.

www.empremtesdedones.es