Alumnat de Llotja a Espais de Creació

Image

El dimecres 24 de maig a les 1030 hores, es va inaugurar a la Fàbrica de Creació de Fabra i Coats, l’exposició dels processos de creació de la segona edició del projecte ESPAI C, tallers artístics compartits entre artistes i infants, dins d’una escola primària.

Llotja participa ha participat representada amb tres ex-alumnes:  Anna De la Santísima Trinidad Ortiz, ex-alumna del Cicle d’Il·lustració de Llotja. Ella ha participat en un espai de creació a l’Escola dels Encants;  Nora Nebreda, qui és Llicenciada en Belles Arts i ha estudiat Ceràmica a Llotja i ha estat durant aquest curs en un espai de creació a l’Escola Sagarra; i Urgell Farran, es-alumne de l’especialitat d’escultura de Llotja , el ha estat a l’espai de creació de l’Escola Miralletes.

Espais C és un projecte educatiu adreçat a les escoles de primària de la ciutat de Barcelona i té com a principal objectiu introduir l’art a l’educació primària. Els joves artistes de la Llotja, compten amb un espai que poden utilitzar com a estudi per fer les seves creacions i comparteixen unes hores de la setmana amb l’alumnat de l’escola.

Els joves artistes de Llotja participants als Espais de Creació. D'esquerra a dreta: Nora Nebreda, Urgell Farran i Anna de la Santísima Trinidad Ortiz.​

 

Durant la inauguració de l’exposició, l’alumnat de primària va valorar de manera molt positiva el fet de comptar amb un espai a l’escola on experimentar amb l’art i expressar-se  lliurament, i han demanat que per un futur es puguin fer més hores d’aquestes activitats. A l’exposició es poden veure els treballs de l’alumnat de primària resultant dels processos de creació.