L'alliberació de l'Eulàlia

ESDAP Catalunya. Campus Llotja

Jardí del Sol. C/ Ciutat de Granada

Llum Bcn Poblenou 2018 (pdf)Santa Eulàlia, patrona de Barcelona, va ser condemnada
 i crucificada pels seus ideals quan tenia només 13 anys.

El projecte L’alliberació de l’Eulàlia s’inspira en la manca 
de llibertat que va patir santa Eulàlia per fer una analogia amb situacions actuals de pèrdua de llibertats.
Us convidem a participar en una experiència lumínica i sensorial: acosteu- vosal Jardí del Sol per encendre les creus de la façana i convertir-les en simples formes geomètriques. Formes que simbolitzen el procés per alliberar-la de la capsa blanca.

Hi haurà una interacció entre el públic i les llums pel músic Marti Ruids amb so processat de guitarra elèctrica i escultures acústiques Après-Baschet, elaborant textures experimentals en directe en un looper de cinc pistes per a modelar i remesclar la matèria sonora.
L´acció es produïrà amb la interacció de l'usuari col·locant-se sobre una de les cinc anelles il·luminades que hi haurà en el terra que activaran unes llums en forma de creus i segments repartides en la façana que s'il·luminaran de forma ascendent. Aquestes representarà que surten d'una capsa blanca on estan representades amb l'ombra que es projecten en la tela.


Alumnes:
Marina Revilla , Mariona Andreu, Mari Carmen Gonzàlez, Laura Herrero, Wendy Lapaca, Unai  Pinillos,  Andrea Pons, Anna Borràs, Nerea Gil, Anna Melgar, Miriam Ortega, Mireia Sanchez, Lídia Egea, Laura Sayol, Lledó Segura, Clara Garra, Adriana Puerto.

Tutors:
Laura Aragón i Jordi Plana

Col·laboradors:
Biotronic, Fèlix Vinyals, Marti Ruids del taller Baschet.

Esponsors:

 


L'alliberació de l'Eulàlia