Barcelona Design Week. Tallers oberts a l聮Escola Superior d聮Art i Disseny Llotja

Image

L’escola Llotja mantindrà oberts els seus tallers al públic el dia 8 de juny dins les activitats de la BDW.
L’escola obra els seus tallers i ofereix mostres d’activitats, en especial en els cicles de Joieria, Il·lustració, Gravat i tècniques d’estampació, Enquadernació artística, Ceràmica, Estampacions i tintages artístics. Puntes artístiques, Estilisme d’indumentària, Aparadorisme i PIDOD (Projectes i obres de decoració) en el següent horari:

Seu de Sant Gervasi, de 10.00 a 12.00 h. Escola oberta i visita als tallers d’Estampacions i tintatges artístics i Puntes artístiques.
Seu de Sant Gervasi, de 17.00 a 19.00 h. Escola oberta i visita a les aules i tallers d’Aparadorisme, PIDOD (Projectes i obres de decoració) i Estilisme d’indumentària.
Seu de Sant Andreu, de 17.0 a 19.00 h. Escola oberta, visita als tallers i activitats especials als cicles de Joieria, Il·lustració, Ceràmica, Gravat i tècniques d’estampació i Enquadernació artística.

Joieria. Els alumnes de joieria estaran treballant al taller mentre els professors supervisen la feina. Es podrà veure com cada alumne treballa a la seva taula (amb el seu bufador individual i les eines pròpies) i com s’usa la maquinària col·lectiva, com ara fornal, laminadores, polidores, micromotor, etc., entenent com funciona un taller d’una disciplina tan minuciosa.

Il·lustració. Veurem una exposició de treballs d’alumnes.

Ceràmica. Veurem una exposició de treballs d’alumnes dins el mateix taller i segur que encara veurem alumnat acabant les peces. Tindrem també una impressora 3D en funcionament i alguns alumnes de primer ens faran demostracions en els torns. Tot això envoltat d’una visita guiada als espais d’aquesta especialitat: taller de torn, taller de materials, sala de reunions, taller 3D, sala de forns i sala d’aplicació del color.

Arts del llibre. Gravat i tècniques d’estampació i Enquadernació artística. Visita als tallers mentre alumnes i professors faran l’edició d’un fulletó, una reinterpretació d’un antic fulletó de les arts del llibre, utilitzant tècniques tradicionals del gravat i l’enquadernació.

Aparadorisme i PIDOD. Projecció de treballs d’alumnes.
Estampacions i tintatges artístics. Puntes artístiques. Mostres de treballs d’alumnes.
Estilisme d’indumentària. Mostres de treballs d’alumnes.

Us hi esperem amb ganes de mostrar-vos el nostre projecte com a Escola pública, com a institució referent en l’educació de les arts i el disseny capaç d’integrar l’alumnat al sistema artístic i productiu de la nostra societat.


Llotja, Seu de Sant Andreu.
Pare Manyanet, 40-42
08027 Barcelona

Llotja Seu de Sant Gervasi.
Ciutat de Balaguer, 17
08022 Barcelona