Llums de Nadal a Sarrià: aparadors premiats

Image

Alumnes del Campus Llotja guanyen el 1r premi del jurat i el 2n del públic

BCD Barcelona Centre de Disseny amb el suport del Districte de Sarrià – Sant Gervasi i la col·laboració de la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona tornen a llançar la iniciativa Els llums de Nadal il·luminen el comerç per innovar i dinamitzar el comerç de proximitat tradicional a diferents barris de la ciutat en el marc de la campanya de Nadal. La idea essencial és que l’enllumenat de Nadal, subscrit fins ara al carrer, envaeixi els aparadors de les botigues i que esdevingui la part fonamental del projecte de disseny d’un aparador. Per dur a terme l’acció es convida a participar les escoles de disseny de Barcelona i els comerços del carrer Major de Sarrià a través de l’associació de comerciants Eix Sarrià.
 
En sintonia amb les línies estratègiques de l’Ajuntament de Barcelona, que promociona tant el comerç de la ciutat, com el jove talent, es vol compartir la responsabilitat de dissenyar un enllumenat nadalenc per als aparadors dels comerços de proximitat que sigui únic, associat als seus atributs de ciutat innovadora, creativa i vinculada al disseny, alhora que fomentar un esperit nadalenc proper i identificat amb els valors de la ciutat. Els valors que vol transmetre la campanya de Nadal 2018 són la tendresa, l’acollida, el respecte, la sostenibilitat, el consum responsable, la igualtat i la diversitat.

Enguany hi ha hagut la participació del Campus Llotja al carrer Major de Sarrià amb diverses propostes. Els projectes La llum de Nadal i Fàbrica de sabates han estat premiats amb el primer premi del jurat i el segon premi del públic respectivament.

 

La llum de Nadal
Forn de pa Sarrià, Major de Sarrià 100
1r. premi del jurat

Per la seva senzillesa, per la il·luminació justa i correcta, per la utilització de materials senzills i reciclables.

Integrants del grup: Abril, Jaume / Bassols, Laia / Bolart, Camila / Matas, Paula / Pinto, Melissa.

Professors tutors: Miquel Martínez i Carlos Souto.

ESDAP Catalunya. Campus Llotja

 

Fàbrica de sabates
Kibs_sabateria infantil
2n. premi del públic

Integrants del grup: Gasull, Pol / Pérez, Carlota / Quesada, Marta / Saenz, Sandra / Sueiro, Andrea.

Professors tutors: Miquel Martínez i Carlos Souto.

ESDAP Catalunya. Campus Llotja