Exposició de la professora: Alicia Gallego

Image

La professora: Alicia Gallego exposa els seus gravats a la mostra d'obra gràfica:"EMPREMTES DE DONES 10 ANYS (2009-2019).

Quatre artistes que s'expressen utilitzant tècniques de gravat, formen el grup EMPREMTES DE DONES: Neus Colet, Alicia Gallego, Pilar Masip i Rosa Permanyer.

El grup exposa de manera conjunta des de 2009. A més han convidat a exposar amb elles a diferents artistes de països diversos. Des de 2009 aquest grup de gravadores catalanes ha realitzat vint-i-tres exposicions d'obra gràfica i ha convidat a vint-i-cinc artistes per exposar amb elles.

Aquestes artistes catalanes han pogut mostrar els seus gravats a: Catalunya, Argentina, Canadà, Bèlgica i França

Per 2019 i 2020, i com a celebració del desè aniversari d'aquest col·lectiu de dones gravadores, el crític d'art:  Ramon Casalé, ha organitzat un seguit d'exposicions que es duran a terme en diferents espais d'art de Catalunya.

La primera d'aquestes exposicions s'inaugurarà el proper divendres 18 de gener a les 19:30 hores a l'Auditori de Montcada i Reixac (Pl. Església, 12 08110 Montcada i Reixac). Aquesta exposició es podrà visitar fins el 24 de febrer de dilluns a dissabte de 17 a 21 hores i diumenges de 11 a 14 hores