Premiades Dues alumnes d'Il·lustració.

Image

El dijous 16 de maig es va realitzar un acte a la Fàbrica de Creació, dins el recinte de la Fabra i Coats, amb motiu de la finalització del concurs: Si l'encertes, l'endevines, en què Llotja col·labora a través del Departament d'Il·lustració de l'Escola.

Durant aquest concurs s'exposen diversos cartells amb il·lustracions sobre frases fetes, aquestes il·lustracions són creacions de l'alumnat del CFGS en Il·lustració de Llotja. El concurs és organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística i diversos eixos comercials de Barcelona. Aquest projecte va néixer com una proposta de l'Eix comercial de Sant Andreu a la Seu de Sant Andreu del CNL i des del CNL es va convidar a Llotja a participar. Aquesta col·laboració de l'escola amb les dues entitats (CNL i Eix Comercial de Sant Andreu) porta ja quatre anys.

Durant aquest curs la campanya s'ha ampliat a més eixos comercials. Per a més informació consultar aquesta notícia dins de la pàgina web de Llotja; http://www.llotja.cat/llotja/p/1/2229/0/Llotja-Il·lustració-als-comerços-de-Barcelona

Durant l'acte van intervenir entre d'altres:
1) Imma Baigorria (impulsora del projecte des del CNL de Sant Andreu i que va actuar com a mestra de cerimònia).
2) Alicia Gallego (docent de l'especialitat d'Il·lustració de Llotja i impulsora de la col·laboració del CNL i Llotja, que va parlar dels avantatges per a l'aprenentatge de l'alumnat d'il·lustració de Llotja que participa en el projecte).
3) Pròsper Puig (President de l'Eix Comercial de Sant Andreu i vicepresident de Barcelona Comerç, que es va referir als avantatges que té per als comerços de proximitat de participar en aquest projecte).
4) Assumpta Escolà (Directora del CNL de Barcelona qui explico breument la història del projecte i els resultats de la campanya actual en haver ampliat la participació a diversos eixos comercials dela ciutat de Barcelona.

Durant l'acte es van lliurar els premis als guanyadors del concurs a l'Eix Comercial de Sant Andreu. I com a novetat d'aquest anys es van lliurar dos premis a les millors il·lustracions. Un dels premis va ser atorgat per un jurat d'experts, integrat per Sergi Mariñosa (Cap del Departament d'Il·lustració de Llotja), Bernat Cormand, (il·lustrador i TNL del CNL de Barcelona) i Rocío Bonilla (Il·lustradora professional). L'altre va ser votat pel públic que va participar del concurs.

Les guanyadores van ser: Ona Villar (Premi del Jurat) i Elena Cosp (Premi del Públic)

Durant l'acte es van realitzar diverses actuacions musicals a càrrec d'alumnat del Conservatori de Música, es va projectar un vídeo sobre el concurs i la creació de les il·lustracions i es va servir un refrigeri. Es va poder veure una exposició de totes les il·lustracions realitzades per l'alumnat d'il·lustració de Llotja.